Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Uncut Gems (2019)";


"Άκοπο διαμάντι (2019)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Στο «Άκοπο διαμάντι» ο Άνταμ Σάντλερ υποδύεται τον Χάουαρντ Ράτνερ έναν κοσμηματοπώλη στη Νέα Υόρκη ο οποίος είναι διαρκώς ανήσυχος και προσπαθεί να πετύχει πάντα το καλύτερο και πιο συμφέρον, πρώτα για τον εαυτό του και ύστερα για τους πελάτες του, που καλύπτουν μια τεράστια γκάμα χαρακτήρων. Από νομιμόφρονες και αγνούς αγοραστές μέχρι τοκογλύφους, λαθρέμπορους και μαφιόζους.

Στην αρχή του φιλμ, βλέπουμε να φτάνει στα χέρια του, ένα τεράστιο άκοπο διαμάντι από ένα αφρικανικό ορυχείο (οι σκηνές στο οποίο είναι συγκλονιστικές). Το διαμάντι αυτό, μόλις το πιάνει στα χέρια του, ο φίλος του και πελάτης του Κέβιν Γκαρνέτ (ναι, ναι, ο πραγματικός μπασκετμπολίστας των Μπόστον Σέλτικς), το θέλει οπωσδήποτε δικό του γιατί αισθάνεται να του δίνει ενέργεια.

Ο Χάουαρντ του το δανείζει, παίρνει ως αντάλλαγμα το πολύτιμο δαχτυλίδι του Γκαρνέτ από το πρωτάθλημα του NBA, το βάζει ενέχυρο για 48 ώρες και παίρνει τα λεφτά του ενέχυρου για να εξοφλήσει κάτι τοκογλύφους που του έχουν θέσει προθεσμία. Ταυτόχρονα, παίζει και στοίχημα τον αγώνα της Μπόστον με τη Μινεσότα, με την ελπίδα ότι θα κερδίσει χάρη στην ενέργεια του Γκαρνέτ και να μπορέσει να εξοφλήσει και άλλα χρέη, αλλά και να πάρει πίσω το ενεχυροδανεισμένο δαχτυλίδι. Όπως αντιλαμβάνεστε τα πράγματα δεν θα πάνε ακριβώς έτσι, οπότε αρχίζει αντίστροφο κυνήγι με τον Άνταμ Σάντλερ ως Χάουαρντ να τρέχει και να μη φτάνει.

myfilm.gr

 

Uncut Gems (2019)Προσθήκη νέας απάντησης