Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Ultras (2020)";


Απαντήσεις

Νάπολη. Εδώ και σχεδόν πενήντα χρόνια, ο Σάντρο είναι ο αρχηγός του γκρουπ των Apache, με τους οποίους έχει περάσει όλη τη ζωή του στο στάδιο: μια ζωή βίας, συγκρούσεων, παθών και αδιάσειστων αξιών. Αυτές οι αξίες των τόσων χρόνων αρχίζουν πλέον να παραπαίουν και ο Sandro αισθάνεται για πρώτη φορά την ανάγκη για μια φυσιολογική ζωή, μια σχέση, ίσως ακόμη και μια οικογένεια. Η γνωριμία του με την Terry, η οποία είναι όμορφη και δυναμική - δεν φαίνεται να φοβάται τίποτα - θα του αλλάξουν την ζωή. Ο έρωτας και οι ομορφιές που βρίσκει στη ζωή του, όντας πλέον μεσήλικας, αρχίζουν να τον κάνουν να σκέφτεται ότι δεν υπάρχει λόγος να τρέχει για... το τίποτα.

Ο Angelo είναι δεκαέξι και θεωρεί τους Apache οικογένειά του. Ο Σάντρο είναι ο οδηγός του, ο άνθρωπος που πήρε τη θέση του αδελφού του Σάσα, ο οποίος πέθανε χρόνια νωρίτερα κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων ενός ταξιδιού. Η ULTRAS είναι η ιστορία της φιλία, της πίστης και της αγάπης που χαρακτηρίστηκαν από τις τελευταίες πέντε εβδομάδες ενός πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και της αναπόφευκτης συνάντησης και των δύο με το δικό τους πεπρωμένο. Στη Νάπολη του Francesco Lettieri (Liberato, Calcutta, Emis Killa, Thegiornalisti και πολλοί άλλοι) η ταινία Ultras αποκαλύπτει μια σχεδόν αδελφική φιλία μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών με φόντο το υποθετικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Το Ultras είναι η πρώτη ταινία του Francesco Lettieri, θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 9, 10 και 11 Μαρτίου και θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 20 Μαρτίου.

 

Ultras (2020)Προσθήκη νέας απάντησης