Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "The Tourist (2010)";


"Ο τουρίστας (2010)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Η βρετανίδα Elise Clifton-Ward (Angelina Jolie) που βρίσκεται στο Παρίσι, παρακολουθείται από τη γαλλική αστυνομία που συνεργάζεται με την Scotland Yard υπό τη καθοδήγηση του επιθεωρητή John Acheson (Paul Bettany). Ο Acheson έχει "φάει" πολλά χρόνια κυνηγώντας τον Alexander Pearce, τον εραστή της Elise, ο οποίος οφείλει 744 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας σε φόρους, και πιθανότατα από ότι πιστεύουν, έχει υποβληθεί σε πλαστική εγχείρηση για να αλλάξει την εμφάνισή του. Το κυνηγάει επίσης και ο Reginald Shaw (Steve Burkoff), έναν γκάνγκστερ από τον οποίο ο Pearce έκλεψε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Σε ένα παρισινό καφέ, η Elise λαμβάνει γραπτές οδηγίες από το Pearce: "Επιβιβάσου στο τρένο για τη Βενετία της Ιταλίας, διάλεξε έναν άντρα και άφησε την αστυνομία να πιστέψει ότι είναι ο Pearce". Η Elise καίει το σημείωμα, αποφεύγει την αστυνομία και επιβιβάζεται στο τρένο.

Στο τρένο, η Elise επιλέγει τον Frank Tupelo (Johnny Depp), έναν καθηγητή μαθηματικών από ένα κοινοτικό κολέγιο στο Ουισκόνσιν. Ο Acheson σώζει πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο από τα απομεινάρια του καμμένου σημειώματος. Έχοντας επίγνωση της τοποθεσίας της, αλλά όχι της απάτης, ένας αστυνομικός, υπό την μισθοδοσία του Shaw, ειδοποιεί το Shaw ότι ο Pearce βρίσκεται στο τρένο για τη Βενετία με την Elise. Ο Shaw φεύγει αμέσως για τη Βενετία.

Η Elise καλεί τον Frank να μείνει μαζί της στο Hotel Danieli της Βενετίας. Ο Pearce έχει ήδη αφήσει οδηγίες για την Elise. Η Elise εγκαταλείπει τον Frank, τον οποίο κυνηγάνε οι άντρες του Shaw. Ενώ προσπαθεί να δραπετεύσει, ο Frank συλλαμβάνεται από την ιταλική αστυνομία. Ένας διεφθαρμένος επιθεωρητής, επί χρήμασι, τον παραδίδει στους άντρες του Shaw. Η Elise καταφέρνει να σώσει τον Frank λίγο πριν την παράδοση του, οδηγώντας τους άντρες του Shaw σε ένα εκτεταμένο κυνήγι με βάρκες, πριν τελικά δραπετεύσουν.

periergos.gr

 

The Tourist (2010)Προσθήκη νέας απάντησης