Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Tomorrow Never Dies (1997)";


"Το αύριο ποτέ δεν πεθαίνει (1997)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Ο βαρόνος των ΜΜΕ Elliot Carver (Jonathan Pryce), επικεφαλής της Carver Media Group Network (CMGN), έχοντας στην κατοχή του μία συσκευή που έχει την δυνατότητα να επηρεάζει το σήμα των δορυφορικών GPS, καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο: παραπλανεί μία φρεγάτα του Βρετανικού στόλου, την καθοδηγεί στα χωρικά ύδατα της Κίνας και κατόπιν την βυθίζει με τρόπο έτσι ώστε, να φαίνεται ότι το πλοίο βυθίστηκε από Κινέζικα μαχητικά αεροσκάφη. Σκοπός του είναι η πρόκληση πολέμου μεταξύ των δύο χωρών· ένας πόλεμος στον οποίο ο Carver θα έχει την παγκόσμια και αποκλειστική, τηλεοπτική κάλυψη.

Συνεργάτες του σε αυτήν την εγκληματική επιχείρηση, είναι ο Richard Stamper (Götz Otto), ένας Γερμανός ο οποίος είναι εξειδικευμένος σε μεθόδους πολέμου και βασανιστηρίων, και ο Henry Gupta (Ricky Jay), ένας Αμερικανός, άσος στην χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Αμέσως μετά το συμβάν, οι υπεύθυνοι της Βρετανικής κυβέρνησης, πιστεύοντας πως η Κίνα ετοιμάζει πόλεμο εναντίον τους, σχεδιάζουν αντίποινα, αλλά πριν να τα εκτελέσουν, αναθέτουν στον James Bond να ερευνήσει την υπόθεση, δίνοντάς του 48 ώρες διορία.

Έτσι ο Bond βρίσκεται στο Αμβούργο, όπου είναι η έδρα της CMGN, και συναντάει μία παλιά του γνωστή, την όμορφη σύζυγο του Carver, την Paris (Teri Hatcher), με σκοπό να της αποσπάσει πληροφορίες. Εκεί γνωρίζει και τη νεαρή Κινέζα Wai Lin (Michelle Yeoh) η οποία είναι και αυτή πράκτορας κι ερευνά την υπόθεση. Οι δυο τους θα συνεργαστούν για να ανακαλύψουν τι ακριβώς συμβαίνει και να αποτρέψουν τα σχέδια του Carver, προτού να είναι αργά...

 

Tomorrow Never Dies (1997)Προσθήκη νέας απάντησης