Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Tigertail (2020)";


Απαντήσεις

Ο Pin-Jui είναι ένα μικρό αγόρι από μια φτωχή οικογένεια που ζει στο Huwei. Ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν ένα έτος, κι έτσι η μητέρα του τον έστειλε να ζήσει με τους παππούδες του που δουλεύουν σε καλλιέργειες με ρύζι. Ενώ ζει με τους παππούδες του, συναντά ένα συνομήλικο κορίτσι, την Yuan Lee, η οποία είναι από πλούσια οικογένεια. Περνάνε μαζί το χρόνο τους, αλλά όταν επιστρέφει στο Huwei, χάνει την επαφή μαζί της.

Χρόνια αργότερα, αφού οι Pin-Jui και Yuan έχουν γίνει ενήλικες (Hong Chi-Lee και Yo-Hsing Fang), επανασυνδέονται στο Huwei και ξεκινούν ένα έντονο ειδύλλιο. Ο Pin-Jui αισθάνεται ότι δεν μπορεί ποτέ να την παντρευτεί εξαιτίας της οικονομικής ανισότητας των οικογενειών τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Pin-Jui εργάζεται στο ίδιο εργοστάσιο με τη μητέρα του, την Minghua (Yang Kuei-mei), κάνοντας μια σκληρή χειρωνακτική εργασία.

Το αφεντικό του εργοστασίου λέει στον Pin-Jui ότι έχει ακούσει ότι θέλει να πάει στην Αμερική. Ο Pin-Jui του απαντά ότι είναι το όνειρό του. Το αφεντικό λέει στον Pin-Jui να συναντηθεί με την κόρη του Zhenzhen (Kunjue Li). Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο Pin-Jui και η Zhenzhen κάνουν μια μικρή συζήτηση, αλλά δεν φαίνεται να έλκονται. Μετά το δείπνο, ο Pin-Jui συναντά την Yuan, η οποία αναρωτιέται γιατί καθυστέρησε. Ο Pin-Jui της απαντά ότι ήταν απλά στο σπίτι και δεν κατάλαβε πότε πέρασε η ώρα. Στη συνέχεια, ο Pin-Jui δείχνει στην Yuan το σπίτι του. Μια μέρα στο εργοστάσιο, η Minghua παθαίνει ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να πονάει το χέρι της. Εξαιτίας αυτού, ο Pin-Jui παντρεύεται τον Zhenzhen, επειδή ο πατέρας της θα πληρώσει τα έξοδα για να πάνε στην Αμερική όπου εκεί θα εργαστεί σκληρά και θα είναι σε θέση να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στη μητέρα του.

periergos.gr

 

Tigertail (2020)Προσθήκη νέας απάντησης