Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Tequila Sunrise (1988)";


Απαντήσεις

Ο Ντέιλ "Μακ" ΜακΚιούσικ, είναι ένας πρώην έμπορος ναρκωτικών, που προσπαθεί να αποκοπεί τελείως από αυτά και να αφιερωθεί στο γιο του και ο Νικ Φρέσια, ένας αστυνομικός στη Διώξη, τους συνδέει μακρόχρονη φιλία από το λύκειο. Όμως, ένας πράκτορας ο Χαλ Μαγκουάιρ, λέει στον Φρέσια, ότι ο Μακ είναι ξανά μπλεγμένος και ότι πρέπει να τον φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης. Ωστόσο, ο Μακ, συχνάζει σε ένα ρεστοράν, επειδή του αρέσει η ιδιοκτήτρια, η συχνή τους προσέλευση εκεί θα κινήσει τις υποψίες και όταν ο Φρέσια πάει κι αυτός εκεί, συναντά την ιδιοκτήτρια Τζο Ανν Βαλενάρι, και γοητεύεται κι αυτός. Ενώ αυτή θα αρχίσει αρχικά να βγαίνει με τον δεύτερο.

Ωστόσο, οι Αρχές περιμένουν έναν περιβόητο έμπορα ναρκωτικών, ονόματι Κάρλος, ο οποίος είναι και φίλος του Μακ, κι έτσι οι Αρχές εντείνουν την παρακολούθηση τους. Παράλληλα, φτάνει από το Μεξικό ο αρχηγός της Δίωξης, ονόματι Εσκελάντε, ώστε να ερευνήσει κι αυτός την υπόθεση. Οι σχέσεις της Τζο Ανν με τον Φρέσια χαλάνε γιατί αυτή νόμιζε ότι τη χρησιμοποιούσε για να προσεγγίσει τον Μακ, ο οποίος την αγαπά. Όπως και να έχει, ο Μακ και η Τζο Ανν έρχονται κοντά, και τελικά δημιουργούν δεσμό. Οι προσπάθειες του Φρέσια να την προφυλάξει από το παρελθόν του Μακ καταλήγουν άκαρπες.

Κάποια στιγμή κι ενώ βρίσκεται με την Τζο Ανν στο σπίτι του ο Μακ δέχεται ένα τηλεφώνημα, πηγαίνοντας να το σηκώσει θα δει τον Κάρλος εκεί, ο οποίος ήρθε στις ΗΠΑ, παρά τις προειδοποιήσεις του Μακ ότι παρακολουθείται. Ο Κάρλος δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον Εσκελάντε. Αργότερα, ένας πιστός φίλος του Μακ δολοφονείται από τον Κάρλος, διότι ήταν ο πληροφοριοδότης του πράκτορα Μάγκουαϊρ. Ο Κάρλος, αργότερα, πιάνει την Τζο Ανν, γιατί τα είχε δει όλα και φοβόταν ότι σε πιθανή δίκη θα τα αποκάλυπτε όλα και παρά τις αντιρρήσεις του Μακ, σκεφτόταν να τη σκοτώσει.

Κατόπιν, όταν ο Φρέσια ανακαλύπτει ποιος είναι ο Κάρλος, αρχίζει μία θαλάσσια έρευνα να βρουν το σκάφος τους, γιατί ο Εσεκλάντε είπε δήθεν ότι πάει για ψάρεμα. Στο σκάφος βρίσκονται άντρες του Κάρλος, Ο Μακ και η Τζο Ανν. Ο Μακ, αναγκάζεται προδώσει τη φιλία που είχε με τον Κάρλος, απειλώντας τον με όπλο και, τελικά, να σώζει την Τζο Ανν. Κατόπιν, επιστρέφει τη βάρκα με την οποία δραπέτευσαν από το σκάφος, παραδίδοντας την στον Κάρλος. Εκεί θα υπάρξει μία διαμάχη αυτών των δύο, οι οποία θα διακοπεί από τους πυροβολισμούς του Μάγκουαίρ, ο οποίος πυροβολούσε προς πάσα κατεύθυνση, σκοτώνοντας τον Κάρλος αλλά και προσπαθώντας να κάνει το ίδιο και στον Μακ, ο οποίος ήταν άοπλος και παραδινόταν. Τότε, εμφανίζεται ο Φρέσια και σκοτώνει τον Μαγκουάιρ. Ωστόσο, η βάρκα εκρήγνυται, και χάνονται εκατομμύρια δολάρια και πολλά κιλά κοκαΐνη.

Η ταινία τελειώνει στην παραλία με τον Μακ και την Τζο Ανν να φιλιούνται και με τον Φρέσια να τους παρακολουθεί ευχαριστημένος, λέγοντας χαριτολογώντας ότι τώρα πιθανόν μιλάνε για αυτόν.

 

Tequila Sunrise (1988)Προσθήκη νέας απάντησης