Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Street Survivors: The True Story of the Lynyrd Skynyrd Plane Crash (2020)";


Απαντήσεις





Το 1977, οι Lynyrd Skynyrd κυκλοφορούν το πέμπτο studio album τους με τίτλο "Street Survivors", το οποίο ανέβηκε στο #5 στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο #13 στη Μεγάλη Βρετανία.

Τρεις ημέρες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ, το συγκρότημα βρισκόταν στο ιδιωτικό του αεροσκάφος μεταβαίνοντας από το Γκρίνβιλ της Νότιας Καρολίνας στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα, όταν τελείωσαν τα καύσιμα του αεροπλάνου και συνετρίβησαν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο Ρόνι Βαν Ζαντ, ο Στιβ Γκέινς, η Κέισι Γκέινς μέλος των Honkettes, ο βοηθός του μάνατζερ τους Ντιν Κιλπάτρικ, ο πιλότος Γουόλτερ ΜακΚρίρι και ο δεύτερος πιλότος Ουίλιαμ Γκρέι. Τα υπόλοιπα άτομα που επέβαιναν στο αεροσκάφος υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς.

Η ταινία Street Survivors: The True Story of the Lynyrd Skynyrd Plane Crash αναφέρει την ιστορία με έναν από τους επιζήσαντες, τον ντράμερ Άρτιμους Πάιλ, ο οποίος όχι μόνο επέζησε από τη θανατηφόρα συντριβή, αλλά και που θαρραλέα τράβηξε τους υπόλοιπους επιζώντες από τα συντρίμμια του αεροπλάνου.

periergos.gr

 

Street Survivors: The True Story of the Lynyrd Skynyrd Plane Crash (2020)



Προσθήκη νέας απάντησης