Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Puzzle (2018)";


"Παζλ (2018)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Η Agnes είναι μια νοικοκυρά μεσαίας τάξης και μητέρα δύο μεγάλων γιων, του Ziggy και του Gabe, που δείχνει "κολλημένη" με τον σύζυγό της Louie παρά την μονότονη ρουτίνα της. Εξυπηρετεί την οικογένειά της με αφοσίωση και χωρίς διαφωνίες. Αφού ετοιμάζει τη δική της τούρτα γενεθλίων, την οποία σερβίρει στους καλεσμένους της και καθαρίζει μετά το πάρτι, βρίσκει ανάμεσα στα δώρα που έλαβε ένα παζλ 1000 τεμαχίων. Της άρεσε τόσο πολύ που αποφασίζει να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να επισκεφτεί ένα κατάστημα όπου μπορεί να βρει πιο μεγάλα και περίπλοκα παζλ.

Στο κατάστημα η Agnes παρατηρεί μια διαφήμιση που την οδηγεί στον Robert, έναν πρώην πρωταθλητή τουρνουά παζλ που αναζητά έναν νέο συνεργάτη για να ανταγωνιστεί σε ένα τουρνουά πρωταθλήματος τον επόμενο μήνα. Η Agnes τον προσεγγύει με έναν ανορθόδοξο τρόπο και αφήνει έκπληκτο τον Robert, ο οποίος την καλεί να συναντηθούν δύο φορές μέσα στην εβδομάδα για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το εθνικό τουρνουά, λέγοντας της ότι είναι ένα δώρο από τον Θεό.

Η Agnes λέει στην οικογένειά της ότι πρέπει να βοηθήσει μια θεία της που έσπασε το πόδι της και είναι συνεχώς ξαπλωμένη. Στη συνέχεια νιώθει τελείως απογοητευμένη από την αντίσταση του συζύγου της και σοκάρει την οικογένειά της όταν δηλώνει ότι θα πάει στο τουρνουά. Κρατά μυστική τη σχέση της με τον Robert, ο οποίος την ερωτεύεται.

Η Agnes ομολογεί τελικά στον Louie ότι έκανε σεξ με τον Robert. Οι δύο γιοι της την ενθαρρύνουν για το τουρνουά ενώ ο Louie εξακολουθεί να αγωνίζεται με της αλλάξει γνώμη. Η Agnes αποφασίζει να μην πάει στις Βρυξέλλες με τον Robert για το διεθνές πρωτάθλημα. Αντ' αυτού, επιβιβάζεται σε ένα τρένο για το Μόντρεαλ...

periergos.gr

 

Puzzle (2018)

 Προσθήκη νέας απάντησης