Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "P.S. I Love You (2007)";


"Υ.Γ. Σ' αγαπώ (2007)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Η Holly και ο Gerry είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι που ζουν στην Κάτω Ανατολική πλευρά του Μανχάταν. Είναι βαθιά ερωτευμένοι αν και περιστασιακά μαλώνουν. Ένα χειμώνα, ο Gerry πεθαίνει από όγκο στον εγκέφαλο και η Holly αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικός ήταν για αυτήν καθώς και πόσο ασήμαντα ήταν τα επιχειρήματα και οι διαφορές τους.

Τρομερά απογοητευμένη, η Holly απομακρύνεται από την οικογένεια και τους φίλους της και βυθίζεται μέσα στη θλίψη της. Δεν θέλει να ζήσει πια χωρίς αυτόν. Οι συγγενείς και φίλοι της είναι αποφασισμένοι να την βοηθήσουν να βρει νέα ενδιαφέροντα που θα την ωθήσουν να διώξει τις αρνητικές σκέψεις. Καθώς συγκεντρώνονται γύρω από την Holly και την βοηθούν στην οργάνωση του διαμερίσματός της, της παραδίδεται ένα κέικ και μαζί του είναι ένα μήνυμα που είναι από τον Gerry. Αποδεικνύεται ότι είναι το πρώτο από τα πολλά σημαντικά μηνύματα που θα ακολουθήσουν - όλα τελειώνουν με το "P.S. I Love You" - τα οποία είχε κανονίσει να παραδωδούν στη γυναίκα του μετά το θάνατό του.

Καθώς περνούν οι εποχές, κάθε νέο μήνυμα την ενθαρρύνει ακόμα πιο πολύ. Η μητέρα της Holly πιστεύει ότι τα γράμματα του Gerry κρατούν τη Holly συνδεδεμένη με το παρελθόν. Στην πραγματικότητα, την ωθούν στο μέλλον. Με τα λόγια του Gerry ως οδηγό της, η Holly ξεκινά σιγά-σιγά ένα ταξίδι ανακάλυψης.

Ο Gerry οργάνωσε μια εκδρομή για την Holly και τις φίλες της, την Denise και την Sharon, να ταξιδέψουν στην πατρίδα του, την Ιρλανδία. Φτάνουν στον προορισμό τους, σε ένα σπίτι στην όμορφη ιρλανδική ύπαιθρο όπου βρίσκουν επιστολές από τον Gerry που απευθύνονται στην Sharon και την Denise και ζητά από την Denise να πάνε με την Holly στην αγαπημένη του παμπ. Εκεί, συναντούν τον William, έναν τραγουδιστή που θυμίζει έντονα στην Holly τον αποθανόντα σύζυγό της. Της ζητά να μείνει και να ακούσει το τελευταίο του τραγούδι ("Galway Girl"), το οποίο αφιερώνει σε αυτήν. Αφού το άκουσε, συγκινημένη βγήκε έξω, ήταν το τραγούδι που τραγουδούσε ο Gerry λίγο μετά την πρώτη τους γνωριμία.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών κι ενώ βρίσκονται για ψάρεμα, χάνουν τα κουπιά της βάρκας, μένοντας οι τρεις γυναίκες στη μέση μιας λίμνης. Κατά τη διάρκεια της αναμονής τους για βοήθεια, η Sharon ανακοινώνει ότι είναι έγκυος και η Denise αποκαλύπτει ότι παντρεύεται. Αυτή η είδηση αναγκάζει τη Holly να υποτροπιάσει συναισθηματικά και να ξανακλειστεί στον εαυτό της. Τελικά τις βοήθησε ο William να βγούμε από τη λίμνη, τον οποίο η Sharon και η Denise προσκάλεσαν να μείνει μαζί τους λόγω της βροχής.

Μη μπορώντας να κρατήσουν τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλο, ο William και η Holly φιλιούνται και κάνουν σεξ. Ξεκινούν μια συζήτηση για τον αποθανόντα σύζυγό της και η Holly ζητά από τον William να την πάει να επισκεφτεί τα πεθερικά της. Όταν ο Holly αποκαλύπτει τα ονόματά τους, ο William συνειδητοποιεί ότι είναι η χήρα του καλύτερου παιδικού φίλου του. Αποκαλύπτοντας αυτό στην Holly της προκαλεί πανικό, αλλά ο William την ηρεμεί και αρχίζει να τις λέει ιστορίες για την παιδική του ηλικία και τον Gerry. Την επόμενη μέρα, η Holly επισκέπτεται τους γονείς του Gerry και λαμβάνει επίσης από εκεί μια επιστολή από τον Gerry που της υπενθυμίζει την πρώτη τους συνάντηση.

Επιστρέφοντας στο σπίτι της, η Holly απομακρύνεται για ακόμα μία φορά από την οικογένεια και τους φίλους της. Καθώς συνεχίζει να βυθίζεται στις σκέψεις όλο και περισσότερο, παίρνει έμπνευση από ένα αντικείμενο του Gerry που βρήκε δίπλα σε ένα από τα παπούτσια της και συνειδητοποιεί ότι έχει ταλέντο στο σχεδιασμό γυναικείων παπουτσιών. Εγγράφεται σε μια σχολή και μαθαίνει πώς να κατασκευάζει τα παπούτσια που η ίδια έχει σχεδιάσει. Αυτή η καινούργια εμπειρία της αναπτερώνει την αυτοπεποίθηση και της επιτρέπει να ξεφύγει από τη μοναξιά της και να αγκαλιάσει πραγματικά την ευτυχία των φίλων της.

Ενώ περπατάει με τη μητέρα της, μαθαίνει ότι η μητέρα της ήταν αυτή που ζήτησε από τον Gerry να κανονίσει να παραδωδούν τα γράμματά του μετά το θάνατό του. Η μητέρα της της δίνει το τελευταίο γράμμα και ...

Η ταινία τελειώνει με τη Holly να πηγαίνει με τη μητέρα της ένα ταξίδι στην Ιρλανδία και να ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωής της, με την ελπίδα να ερωτευτεί ξανά.

periergos.gr

 

P.S. I Love You (2007)Προσθήκη νέας απάντησης