Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Only the Brave (2017)";


"Ριψοκίνδυνοι άνδρες (2017)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Ο Eric Marsh (Josh Brolin), επικεφαλής της "Ομάδας Πυρόσβεσης και Διάσωσης 7" στο Prescott της Αριζόνα, ενημερώνει το Cave Creek Complex Wildfire για την εξέλιξη μιας πυρκαγιάς. Λόγω της κατάστασης του πληρώματος 7 ως μαθητευόμενων πυροσβεστών, η πρόβλεψη του Eric ότι η φωτιά θα απειλήσει μια πλησίον περιοχή αγνοείται από ένα πλήρωμα από την Καλιφόρνια. Η φωτιά συμπεριφέρεται όπως περίμενε ο Eric και η περιοχή καταστρέφεται.

Το «Ριψοκίνδυνοι Άνδρες», βασισμένο στην πραγματική ιστορία των ηρώων του Granite Mountain, είναι το συγκλονιστικό χρονικό μίας ομάδας τοπικών πυροσβεστών που, μέσα από την ελπίδα, την αυταπάρνηση και τη θέληση να προστατεύσουν οικογένειες, κοινότητες και ολόκληρη τη χώρα, κατάφεραν να μετατραπούν στο πιο επίλεκτο πυροσβεστικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Η ιστορία εστιάζει στην Πυρκαγιά του Yarnell Hill στο Prescott της Αριζόνα, που προκλήθηκε απο κεραυνό στις 28 Ιουνίου του 2013. Στις 30 Ιουνίου, η τεράστια πυρκαγιά ξέφυγε απο κάθε έλεγχο και προκάλεσε τον θάνατο 19 πυροσβεστών, που ήταν μέλη της ελίτ μονάδας Granite Mountain Hotshots. Το φίλμ καταγράφει τις ηρωικές προσπάθειες των πυροσβεστών του Prescott απέναντι στην μεγαλύτερη φωτιά που είδε ποτέ η Αριζόνα και που είχε σαν αποτέλεσμα μια απο τις πιο πολύνεκρες τραγωδίες στην ιστορία του αμερικανικού πυροσβεστικού σώματος.

 

Only the Brave (2017)Προσθήκη νέας απάντησης