Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Miss Bala (2019)";


"Σφαίρες στο Μεξικό (2019)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Η Gloria Fuentes (Gina Rodriguez) είναι λατινοαμερικάνα καλλιτέχνης μακιγιάζ από το Λος Άντζελες που ταξιδεύει για να επισκεφθεί τον καλύτερο φίλο της Suzu (Cristina Rodlo) στην Τιχουάνα του Μεξικού.

Όταν οι δυο τους πηγαίνουν σε ένα τοπικό νυχτερινό κέντρο, η Suzu σχεδιάζει να εντυπωσιάσει τον αρχηγό της αστυνομίας του Μεξικού, Saucedo (Damián Alcázar), για να την βοηθήσει στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Baja California στην οποία έχει δηλώσει συμμετοχή. Όταν η Gloria πηγαίνει στο μπάνιο, ένοπλοι άντρες εισβάλλουν στο χώρο και επιχειρούν να απαγάγουν τη Gloria, αλλά τελικά βρίσκει το χρόνο να δραπετεύσει, όσο αυτοί επιτίθονται στο χώρο. Το χάος που ακολουθεί έχει ως αποτέλεσμα η Gloria να χωριστεί από τη Suzu. Το επόμενο πρωί, η Gloria δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με τη Suzu και αποφασίζει μαζί με έναν αστυνομικό να ψάξει να βρει Suzu. Ενημερώνει τον αστυνομικό ότι έχει πληροφορίες σχετικά με τους άνδρες που επιτέθηκαν στη λέσχη και ο αξιωματικός της ζητά να τον ακολουθήσει στον σταθμό. Όταν ο αξιωματικός κάνει ένα διάλειμμα σε μια απομακρυσμένη θέση, η Gloria συλλαμβάνεται από μέλη της συμμορίας του Los Estrellas, των ίδιων ανδρών που εισέβαλαν από τη λέσχη.

Η συμμορία τη μεταφέρει στην έδρα τους, όπου ο Lino (Ismael Cruz Cordova), το αφεντικό των συμμοριών, συμφωνεί να την βοηθήσει να βρει τη Suzu εφόσων συμφωνήσει να δουλέψει γι' αυτούς. Η Gloria στην αρχή είναι απρόθυμη αλλά τελικά συμφωνεί καθώς δεν έχει πολλές επιλογές. 

Όλες αυτές οι καταστάσεις, αναγκάζουν την Gloria να βρει μέσα της μια δύναμη που ποτέ δεν ήξερε ότι είχε. Η επιβίωση απαιτεί όλη την πονηριά της, την εφευρετικότητα και τη δύναμή της.

periergos.gr

 

Miss Bala (2019)Προσθήκη νέας απάντησης