Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Mary Poppins Returns (2018)";


"Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει (2018)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Στη δεκαετία του 1930, ο Michael Banks ζει με τα τρία παιδιά του, Annabel, John, και Georgie, μετά το θάνατο της συζύγου του ένα χρόνο νωρίτερα. Ο Michael είχε πάρει δάνειο από τον εργοδότη του, την Fidelity Fiduciary Bank, και τους τελευταίους τρεις μήνες δεν έχει πληρώσει τις δόσεις του. Ο Wilkins, ο διεφθαρμένος νέος πρόεδρος της τράπεζας, στέλνει τους συνεργάτες τους για να τον προειδοποιήσει ότι το σπίτι του θα κατασχεθεί εάν το δάνειο δεν εξοφληθεί πλήρως μέχρι την Παρασκευή. Ο Michael και η αδελφή του Jane θυμούνται ότι ο πατέρας τους άφησε μετοχές στην τράπεζα που θα μπορούσαν να καλύψουν το δάνειο και ψάχνουν στο σπίτι για το πιστοποιητικό μετοχών. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, ο Michael βρίσκει τον παιδικό του χαρταετό.

Τα παιδιά επισκέπτονται ένα τοπικό πάρκο και ο Georgie, ο οποίος βρήκε το χαρταετό, τον πετάει. Η Mary Poppins κατεβαίνει από τον ουρανό με το χαρταετό στο χέρι της. Παίρνει τα παιδιά στο σπίτι και ανακοινώνει ότι θα αναλάβει να γίνει η νταντά τους.

Ο Michael επισκέπτεται την τράπεζα ζητώντας απόδειξη των μετοχών του, αλλά ο Wilkins αρνείται ότι υπάρχουν αποδείξεις, αφού έσκισε κρυφά τη σελίδα από το επίσημο βιβλίο. Η Annabel και ο John αποφασίζουν να πουλήσουν το "ανεκτίμητο" μπολ της μητέρας τους για να πληρώσουν το χρέος. Ο Georgie προσπαθεί να τους σταματήσει και το μπολ καταστρέφεται...

periergos.gr

 

Mary Poppins Returns (2018)Προσθήκη νέας απάντησης