Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Majili (2019)";


Απαντήσεις

Ο Poorna, ο οποίος ζει στο Vizag, φιλοδοξεί να παίξει στην Indian Cricket Team, αλλά για αρχή προσπαθεί να επιλεγεί από την τοπική ομάδα. Ενώ προσπαθεί να βρει χρήματα για να μπει σε μια ομάδα κρίκετ, γνωρίζει την Anshu, με την οποία, μετά από κάποιες παρεξηγήσεις, ερωτεύονται. Ωστόσο, αργότερα μεσολαβούν οι γονείς της Anshu και χωρίζουν. Η Anshu, υπόσχεται στον Poorna να επιστρέψει, κάτι που δεν έκανε ποτέ. Ο Poorna πέφτει σε κατάθλιψη, στρέφεται στο αλκοόλ και τα παρατάει από την καριέρα του στο κρίκετ.

Εν τω μεταξύ, η Sravani, η γειτόνισσα του Poorna, ερωτεύεται τον Poorna, τον οποίο δεν γνωρίζει. Όταν μαθαίνει για την αγάπη του Poorna για την Anshu, απομακρύνεται από αυτόν, αλλά λίγα χρόνια αργότερα, τον παντρεύεται για να απαλύνει το πόνο του και το πόνο του πατέρα του για τον γιο του. Ο Poorna παντρεύεται την Sravani μετά από τις πιέσεις του πατέρα του, αλλά συνεχίζει να μην πηγαίνει για δουλειά, να ξαναζεί με τις αναμνήσεις της Anshu και να στηρίζεται από το μισθό της Sravani για να αγοράσει αλκοόλ.

Όταν ο Poorna πηγαίνει στο Dehradun για να βοηθήσει στην επιλογή μερικών παικτών κρίκετ για την ομάδα νέων, συναντά τη Meera, τη κόρη της Anshu. Μαθαίνει για τον θάνατο της Anshu και του συζύγου της Kunal σε ένα ατύχημα και συμφωνεί να πάρει την Meera μαζί του στο Vizag για να την προπονήσει στο κρίκετ. Κατά την προπόνηση της Meera, ο Poorna και η Sravani αποφασίζουν να υιοθετήσουν τη Meera έτσι ώστε να μπορεί να συμμετάσχει στην τοπική ομάδα και να ακολουθήσει το πάθος της για το κρίκετ. Ωστόσο, η Meera λέει ότι θα συμφωνήσει μόνο αν ο Poorna και η Sravani συμπεριφέρονται μεταξύ τους σαν σύζυγοι και όχι ως ξένοι, οι οποίοι συμφωνούν.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Poorna συνειδητοποιεί τον πόνο της Sravani και την αγάπη της για αυτόν, και αποφασίζει να αφήσει πίσω του τις οδυνηρές αναμνήσεις του και να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο. Ωστόσο, η Sravani δεν είναι πεπεισμένη ότι ο Poorna έχει αλλάξει και αποφασίζει να δεχτεί μια θέση εργασίας στο Bhubaneswar, αφήνοντας πίσω της τον Poorna. Όταν ο Poorna πηγαίνει να αφήσει την Sravani στο σιδηροδρομικό σταθμό, λέει ότι έχει αλλάξει και έχει καταλάβει την αγάπη της γι' αυτόν και ότι θα της έλεγε ότι την αγαπά, αλλά αυτή αποφάσισε να φύγει. Η Sravani αποφασίζει να μείνει, και αγκαλιάζονται, ολοκληρώνοντας το ταξίδι του Poorna (Majili) προς την αγάπη.

periergos.gr

 

Majili (2019)Προσθήκη νέας απάντησης