Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Kill the Irishman (2011)";


"Ο Άντρας που η Μαφία δεν Μπορούσε να Σκοτώσει (2011)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 1976, τριάντα έξι βόμβες εκρήγνυνται στην καρδιά του Κλίβελαντ, ενώ ένας λυσσαλέος πόλεμος ξεσπάει μεταξύ του ιρλανδού μαχητή Danny Greene (Ray Stevenson) και της ιταλικής μαφίας.

Το KILL THE IRISHMAN παρουσιάζει πως ο Danny Greene αντέστρεψε τα στάνταρ των "αφεντικών" του κύκλου του, σταμάτησε να λαμβάνει εντολές από τη μαφία και απέκτησε τη δική του δύναμη. Επιβιώνοντας αμέτρητες απόπειρες δολοφονίας από τον όχλο και σκοτώνοντας όποιον τον πήγαινε κόντρα, ο διαβόητος αήττητος Danny Greene και η διαβόητη αθλιότητα του, οδήγησε τελικά στην κατάρρευση των συνδικάτων της μαφίας σε όλες τις ΗΠΑ.

Βασισμένο στην αληθινή ιστορία του θρυλικού γκάνγκστερ Ντάνι Γκριν (1933-1977), του ανθρώπου που καμία συμμορία δεν μπορούσε να σκοτώσει. Ιρλανδέζικης καταγωγής, υπέρμετρα περήφανος και φιλόδοξος, πρωταγωνίστησε στον πόλεμο των συμμοριών, στο Κλίβελαντ τη δεκαετία του 1970, ενώ δεν δίστασε να τα βάλει ακόμη και με την παντοδύναμη ιταλική μαφία, σχηματίζοντας μάλιστα τη δική του εγκληματική οργάνωση, τους «The Celtic Club».

 

Kill the Irishman (2011)

 Προσθήκη νέας απάντησης