Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Jexi (2019)";


"Κινητό, αγάπη μου (2019)" υπόθεση;

Απαντήσεις

O ‘Phil’ (DeVine), είναι ένας νεαρός άνδρας χωρίς φίλους, χωρίς ερωτική ζωή και με μια αδιάφορη δουλειά, eργάζεται για έναν ιστοχώρο τύπου BuzzFeed, που διευθύνει ο Kai (Michael Peña), ο οποίος ασκεί πιέσεις στο προσωπικό του για να δημιουργούν «ανόητες» σελίδες για να γίνουν viral. Παρά το πτυχίο του Phil στην δημοσιογραφία, ο Kai αρνείται να τον προωθήσει στο πραγματικό τμήμα ειδήσεων. 

Οι συνάδελφοι του Phil, Craig (Ron Funches) και Elaine (Charlyne Yi), τον καλούν να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά ο ακοινώνητος Phil αρνείται. Απορροφημένος από το τηλέφωνό του, πέφτει επάνω του η Cate (Alexandra Shipp), η ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος ποδηλάτων. Η Cate προσπαθεί να τον φλερτάρει, αλλά ο Phil ασχολείται περισσότερο με το τηλέφωνό του, μέχρι που πέφτει επάνω του ένας άλλος ποδηλάτης, με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει το τηλέφωνό του.

Όταν πάει να αγοράσει το καινούργιο του τηλέφωνο, η υπάλληλος της καταστήματος Denice (Wanda Sykes) του λέει ότι ήταν υπερβολικά εξαρτημένος από το τηλέφωνό του και αυτό τον κάνει να μην χαίρεται τη ζωή. Ενεργοποιώντας το καινούργιο του τηλέφωνο, ο Phil δίνει στο "Jexi", τον εικονικό βοηθό της συσκευής, πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς του, αγνοώντας την συμφωνία χρηστών. Σχεδιασμένο για να «κάνει τη ζωή του καλύτερη», ο Jexi επιθετικά προσπαθεί να «σπάσει» τον Phil από τις κακές συνήθειες του. Παρουσιάζοντας ως Phil, στέλνει μια προσβλητική επιστολή στον Kai ζητώντας τον να την προώθηση.

periergos.gr

 

Jexi (2019)Προσθήκη νέας απάντησης