Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "It (2017)";


"Το αυτό (2017)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Τον Οκτώβριο του 1988, ο Μπιλ Ντένμπροου δίνει στον εφτάχρονο αδερφό του, τον Τζόρτζι, ένα χάρτινο καραβάκι. Ο Τζόρτζι παίζει με το καραβάκι στους βροχερούς δρόμους της μικρής πόλης Ντέρι, και απογοητεύεται όταν πέφτει σε έναν υπόνομο. Καθώς προσπαθεί να το φτάσει βλέπει έναν κλόουν μέσα στον υπόνομο, ο οποίος αυτοαποκαλείται ως Πένιγουαιζ ο Κλόουν. Ο κλόουν προσελκύει τον Τζόρτζι να έρθει πιο κοντά και στη συνέχεια δαγκώνει και κόβει το χέρι του, ενώ τον τραβάει μέσα στον υπόνομο.

Το επόμενο καλοκαίρι, ο Μπιλ και οι φίλοι του Ρίτσι, Έντι και Σταν, αποφεύγουν τον νταή Χένρι Μπάουερς και την συμμορία του. Ο Μπιλ, που εξακολουθεί να στοιχειώνεται από την εξαφάνιση του Τζόρτζι και την παραμέληση από τους γονείς του λόγω της θλίψη τους, ανακαλύπτει ότι το σώμα του αδελφού του μπορεί να ξεβράστηκε σε μια ελωδης περιοχή που ονομάζεται Μπάρενς. Πάει με τους φίλους του να το ερευνήσει, πιστεύοντας ότι ο αδελφός του μπορεί να είναι ακόμα ζωντανός. Ο Μπεν μαθαίνει ότι η πόλη μαστίζεται για αιώνες από ανεξήγητες τραγωδίες και παιδικές εξαφανίσεις. Στοχεύεται από την συμμορία του Μπάουερς και τους ξεφεύγει τρέχοντας στο Μπάρενς όπου συναντά την ομάδα του Μπιλ. Βρίσκουν το πάνινο παπούτσι ενός κοριτσιού που έχει εξαφανιστεί, ενώ ένα μέλος της συμμορίας, ο Πάτρικ, σκοτώνεται από τον Πένιγουαιζ ενώ ψάχνει τον Μπεν.

Η Μπέβερλι, ένα κορίτσι γεμάτη φήμες για αταλασθίες γίνετε μέλος της ομάδας, τόσο ο Μπιλ όσο και ο Μπεν αναπτύσσουν συναισθήματα γι 'αυτήν. Αργότερα, μπαίνει ο Μάικ στην ομάδα, αφού τον υπερασπίστηκαν από τον Μπάουερς. Μέχρι στιγμής κάθε μέλος της ομάδας αντιμετώπισε τρομακτικά φαινόμενα με διάφορες μορφές. Αυτά περιλαμβάνουν τον ίδιο απειλητικό κλόουν που επιτέθηκε στο Τζόρτζι.

περισσότερα...

 

It (2017)Προσθήκη νέας απάντησης