Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Invincible (2006)";


"Ο Ανίκητος (2006)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Στη δεκαετία του 1970, η Φιλαδέλφεια βρίσκεται σε χάος, καθώς κάποιες κατηγορίες ανθρώπων της πόλης διαμαρτύρονται για το κλείσιμο αρκετών θέσεων εργασίας, ενώ η ομάδα NFL τους, οι Philadelphia Eagles, υπομένει μια σειρά από χαμένες σεζόν. Το 1976, ο αναπληρωτής δάσκαλος Vince Papale πηγαίνει ένα βράδυ για έναν ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου εναντίον μιας άλλης ομάδας νέων ανδρών. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Papale επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει τη σύζυγό του Sharon απογοητευμένη από την αποτυχία του να παράσχει τα απαραίτητα που χρειάζεται μια οικογένεια.

Το επόμενο πρωί και χωρίς να το περιμένει ο Papale απολύθηκε από τη δουλειά του στο σχολείο. Εκείνο το βράδυ, ο Papale πηγαίνει στο μπαρ, όπου εργάζεται ως barman με μερική απασχόληση. Το μπαρ περιέχει οπαδούς των Eagles, οι οποίοι παρακολουθούν στη τηλεόραση μια εκπομπή για τους Eagles και την πρόσληψη του προπονητή, Dick Vermeil, ο οποίος θα διοργανώσει ανοικτές δημόσιες δοκιμασίες για τους Eagles. Οι θαμώνες του μπαρ ενθαρρύνουν τον Papale να συμμετέχει σε αυτή τη δοκιμασία. Επιστρέφοντας στο σπίτι του, ο Papale διαπιστώνει ότι ο Σάρον έχει φύγει, αφήνοντάς του ένα αποθαρρυντικό σημείωμα. Ο Papale σπάει τα λίγα εναπομείναντα αντικείμενα που άφησε πίσω της.

Το επόμενο βράδυ στο μπαρ, ο Papale γνωρίζει την καινούργια μπαργούμαν Janet Cantrell, η οποία είναι οπαδός των Giants. Απελπισμένος από τα εισοδήματα του και το χωρισμό με την συζύγου του, ο Papale αποφασίζει να συμμετάσχει στη δοκιμασία που θα διεξαχθεί στο Veterans Stadium. Εκεί, ο Papale ανταγωνίζεται αρκετές εκατοντάδες κατοίκους της Φιλαδέλφειας, αλλά οι αποδόσεις τους είναι πολύ καλές. Μετά τις δοκιμές, ο Dick Vermeil, εντυπωσιασμένος από την απόδοση του Papale, πηγαίνει και βρίσκει τον Papale και τον καλεί στις προπονήσεις της ομάδας για να δει αν μπορεί να κερδίσει μια θέση ρόστερ στους Eagles.

Τώρα ο Papale θα πρέπει να προσαρμοστεί ανάμεσα στους επαγγελματίες παίκτες που δεν τον βλέπουν πολύ θετικά, και να μην απογοητεύσει τους ενθουσιασμένους φίλους του και της σαγηνευτική Janet.

periergos.gr

 

Invincible (2006)Προσθήκη νέας απάντησης