Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "il Bisbetico Domato (1980)";


"Σεισμός στο κρεββάτι μου (1980)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Ο Adriano Celentano παίζει το ρόλο του 40χρονου Elia, ενός καλοπροαίρετου και πνευματώδους αγρότη, ο οποίος είναι, ωστόσο, μοναχικός και αντιστέκεται συνέχεια στις προσπάθειες της οικότροφου του Mamie να τον παντρέψει με ένα ωραίο κορίτσι. Μια θυελλώδη νύχτα, όμως, μια όμορφη νεαρή κοπέλα που ονομάζεται Lisa (Ornella Muti) αναγκάζεται να σταματήσει στο αγρόκτημα του επειδή το αυτοκίνητό της έχει χαλάσει ενώ βρισκόταν στο δρόμο προς τον αρραβωνιαστικό της. Τραβώντας της το ενδιαφέρον η προσωπικότητα του Elia, η Lisa αποφασίζει να μείνει και να κάνει τον γκρινιάρι αγρότη να βγει από το τραχύ κέλυφος του, μια πρόθεση που με την πάροδο του χρόνου εξελίσσεται σε γνήσια αγάπη.

Ο Elia δεν ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της Lisa (την κάψα που νιώθει προσπαθεί να την σβήσει σχίζοντας κούτσουρα με έναν μπαλτά), αλλά διατηρεί το σκληρό του παρουσιαστικό. Συνέχεια προσπαθεί να την ξεφορτωθεί, φτάνοντας σε σημείο να βγάζει το κρεβάτι του με τη Lisa επάνω, στην αυλή του αγροκτήματος αφού προσπάθησε να παρατείνει την παραμονή της υποστηρίζοντας ότι έχει στραμπουλίξει τον αστράγαλο της. Τελικά, η Lisa τον αφήνει, μαζί και η και η Mamie, η οποία έχει αναπτύξει μια σχέση αγάπης με τη Lisa. Επίσης, μόλις η Lisa φεύγει, πολύ αργά πλέον, ο Elia καταλαβαίνει ότι έχει επίσης ερωτευτεί τη Lisa.

Τελικά, για να την κερδίσει πίσω, ο Elia πηγαίνει να παρακολουθήσει έναν αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ομάδας από το δικό του χωριό και της ομάδας που χρηματοδοτείται από τον αρραβωνιαστικό της Lisa. Με τη μητρική του ομάδα στα πρόθυρα να χάσει το παιχνίδι, η Elia μπαίνει στο παιχνίδι και χρησιμοποιεί τις ικανότητές του για να κερδίσουν τον αγώνα αλλά και τις εντυπώσεις της Lisa. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του αγώνα, ζητάει το χέρι της Lisa, αλλά αρνείται να του το δώσει εάν δεν έχει δηλώσει πρώτα δημοσίως την αγάπη του γι' αυτήν. Χρησιμοποιώντας το σύστημα μεγαφώνων της αίθουσας, ο Elia το κάνει με τέρμα την ένταση ένταση. Οι δύο τους παντρεύονται και ο Elia δεν σηκώνεται από το κρεβάτι, προκαλώντας σεισμό!

periergos.gr

 

il Bisbetico Domato (1980)Προσθήκη νέας απάντησης