Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Hereafter (2010)";


"Η ζωή μετά (2010)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Κατά την αποστολή της στην Ινδία, η Γαλλίδα ανταποκρίτρια της τηλεόρασης, Μαρί (Σεσίλ ντε Φρανς), σχεδόν χάνει τη ζωή της στο καταστροφικό τσουνάμι του 2004 στην Ταϊλάνδη και βιώνει για μερικές στιγμές τη ζωή μετά το θάνατο. Η Μαρί επανενώνεται με τον εραστή της Ντιτιέ καθώς υποχωρεί η καταστροφή και επιστρέφουν στο Παρίσι. Η εμπειρία αυτή, της δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά της και ο Ντιτιέ, ο παραγωγός της, της δίνει άδεια για να ξεκουραστεί.

Στο Λονδίνο, οι 12χρονοι δίδυμοι Τζέισον και Μάρκους προσπαθούν να πείσουν την μητέρα τους Τζάκι να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ και την ηρωίνη. Η Τζάκι στέλνει τον Τζέισον στον φαρμακοποιό για να παραλάβει τη συνταγή της αποτοξίνωσης, αφού τελικά αποφάσισε να απεξαρτηθεί. Ένα φορτηγό, χτυπάει τον Τζέισον και τον σκοτώνει. Ανίκανος να προστατεύσει τη μητέρα του και να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καταστάσεις χωρίς τον αδερφό του, ο Μάρκους στέλνεται σε ένα ανάδοχο σπίτι.

Στο Σαν Φρανσίσκο ζει ο πρώην επαγγελματίας μέντιουμ Τζορτζ Λόνεγκαν (Ματ Ντέιμον) που έχει το χάρισμα να επικοινωνεί με τους νεκρούς, αλλά εγκατέλειψε το επάγγελμά του, επειδή δεν άντεχε την ψυχική πίεση από αυτό. Μετά από μια ερωτική αποτυχία και την απόλυσή του από τη δουλειά του σε ένα εργοστάσιο, ο Τζορτζ αποφασίζει να αναζητήσει αλλού την τύχη του και φτάνει στο Λονδίνο, όπου συναντά τη Μαρί και τον Μάρκους.

 

Hereafter (2010)Προσθήκη νέας απάντησης