Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Helen (2019)";


Απαντήσεις

Η Helen είναι πτυχιούχος Νοσηλευτικής B.Sc και παρακολουθεί προπονητικά μαθήματα IELTS που προορίζονται για εργασία στο εξωτερικό. Εργάζεται με μερική απασχόληση σε ένα εστιατόριο με το όνομα The Chicken Hub, μέσα σε ένα πολυτελές εμπορικό κέντρο. Ζει με τον πατέρα της, τον Paul, έναν ασφαλιστικό πράκτορα. Δεν της αρέσει να πηγαίνει στο εξωτερικό. Ο Paul είναι συντηρητικός Χριστιανός και διαφωνεί με την Helen που έχει φίλους που δεν είναι Χριστιανοί. Σε αντίθεση με τον Paul, η Helen έχει έναν μουσουλμάνο φίλο, τον Azhar, ο οποίος ψάχνει για δουλειά.

Ένα βράδυ, ενώ ο Azhar πηγαίνει με τη μηχανή του την Helen στο σπίτι της, τους σταματάει η αστυνομία, τον τιμωρεί επειδή δεν φορούσε κράνος και οδηγούσε μεθυσμένος και τους μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Paul καλείται στο τμήμα. Ο Paul είναι απογοητευμένος που βλέπει την κόρη του και δεν της μιλά παρά τις πολλές προσπάθειές της να μιλήσει μαζί του.

Το επόμενο βράδυ μετά τη δουλειά της, κλειδώνεται κατά λάθος στο δωμάτιο της κατάψυξης. Στους -18 °C, πρέπει να επιβιώσει μέσα στο κρύο και κάνει τα πάντα για να κρατηθεί ζωντανή. Προσπαθεί να μπλοκάρει τον ανεμιστήρα ψύξης, αλλά κατέληξε να εξαρθρώσει το πόδι της. Αρχίζει να κρυώνει και να αιμορραγεί από τη μύτης της.

Ο πατέρας της αρχίζει να ανησυχεί που η Helen δεν έχει γυρίσει ακόμα στο σπίτι. Ψάχνει την Helen με τη βοήθεια του γείτονά του. Καλούν όλους τους συναδέλφους της αλλά όλοι είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα. Ο Azhar, ο οποίος ήταν στο δρόμο για το Chennai, επιστρέφει και συμμετέχει επίσης στην έρευνα.

Πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλουν καταγγελία, αλλά τους υποδέχεται ο SI Ratheesh Kumar, με τον οποίο συναντήθηκαν χθες. Υποψιάζεται τον Azhar. Ο Paul προσπαθεί να τον υπερασπιστεί και αυτό προκαλεί διαμάχη μεταξύ του επιθεωρητή και...

periergos.gr

 

Helen (2019)Προσθήκη νέας απάντησης