Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας Gone Girl (2014);


Απαντήσεις

Μια γυναίκα εξαφανίζεται μυστηριωδώς την ημέρα της επετείου του γάμου της.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα, "Gone Girl."

Η νέα ταινία του David Fincher (Fight Club, Seven, The Social Network) Gone Girl, έχει ήδη, μήνες πριν την κυκλοφορία της δημιουργήσει ένα τεράστιο hype και φήμες ότι θα είναι μία από τις ταινίες που θα μας απασχολήσουν στα Oscars.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Gillian Flynn, που έγινε best seller και θεωρείται μεγάλη επιτυχία. Η υπόθεση περιλαμβάνει ένα ζευγάρι, τον Nick Dunne (Ben Affleck) και την γυναίκα του Amy (Rosamund Pike). Στην πέμπτη επέτειο του ευτυχισμένου γάμου τους, ο Nick αναφέρει στην αστυνομία την εξαφάνιση της Amy. Η υπόθεση δε θα αργήσει να πάρει μεγάλες διαστάσεις και να απασχολήσει πολύ τα μέσα ενημέρωσης, ενώ οι υποψίες πέφτουν στον ίδιο τον Nick, που αρνείται ότι έχει σκοτώσει την γυναίκα του.

Στο σενάριο βρίσκουμε την ίδια την συγγραφέα του λογοτεχνικού Gone Girl, Gillian Flynn, η οποία έχει αλλάξει αρκετά πράγματα σε σχέση με το βιβλίο για την ταινία, ενώ υπόσχεται και ένα νέο τέλος για την ταινία.

Στην ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις αρχές Οκτώβρη, θα δούμε και τον Neil Patrick Harris (βλέπε Barney), ο οποίος μάλιστα θα μοιραστεί με την Rosamund Pike μία έντονη σκηνή sex, που όπως είπε, ο Fincher ήθελε να είναι πολύ ρεαλιστική λέγοντάς τους στα γυρίσματα το τι ακριβώς θα πρέπει να κάνουν (“θα βάλεις το πέος του στο στόμα της κλπ”). O Harris μάλιστα δήλωσε ότι ούτε καν που σκέφτηκε αυτός ή κάποιος άλλος το ότι στην πραγματική ζωή είναι gay.

Γιάννης Πατλάκας
 

Προσθήκη νέας απάντησης