Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "The Girl Who Played with Fire (2009)";


"Το κορίτσι που έπαιζε με τη φωτιά / Flickan som lekte med elden (2009)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Η Lisbeth Salander αγοράζει ένα διαμέρισμα στη Στοκχόλμη. Επιστρέφοντας στη Σουηδία μετά από σχεδόν ένα χρόνο που ζούσε στο εξωτερικό, η Salander επανασυνδέεται με την καλύτερη φίλη και πρώην σύντροφό της Miriam Wu και της προσφέρει δωρεάν χρήση του παλιού διαμερίσματός της σε αντάλλαγμα να της προωθεί την αλληλογραφία της. Αργότερα, η Salander έρχεται αντιμέτωπη με τον Nils Bjurman αφού χάκαρε το email του και ανακάλυψε ότι έχει κλείσει ραντεβού με έναν ειδικό αφαίρεσης τατουάζ. Απειλώντας τον με το όπλο του, τον προειδοποιεί να μην αφαιρέσει το τατουάζ που η ίδια χάραξε στην κοιλιά του.

Το περιοδικό Millennium καλωσορίζει τον Dag Svensson, έναν νέο δημοσιογράφο που γράφει άρθρα για την πορνεία και την εμπορία ανθρώπων στη Σουηδία. Η φίλη του Dag, η Mia Bergman, κάνει τη διδακτορική της διατριβή πάνω στο σεξουαλικό εμπόριο. Ο Dag ολοκλήρωσε σχεδόν την ιστορία του και αντιμετωπίζει τώρα αυτούς που θα εκτεθούν από το άρθρο. Ο Dag και η φίλη του πρόκειται να φύγουν για διακοπές και να ζητήσουν από τον Mikael Blomkvist να έρθει στο διαμέρισμά τους και να συλλέξει μερικές φωτογραφίες. Ταυτόχρονα, ο Dag ζητά επίσης από τον Blomkvist να μάθει πληροφορίες για κάποιον που ονομάζεται "Zala", ο οποίος μπορεί να έχει σχέση με την παρούσα έρευνα. Ο Blomkvist φτάνει στο διαμέρισμά τους και τους βρίσκει νεκρούς. Το όπλο της δολοφονίας βρέθηκε στον Bjurman, ο οποίος επίσης είναι νεκρός. Η Salander είναι ο πρωταρχικός ύποπτος, καθώς τα δακτυλικά της αποτυπώματα είναι στο όπλο. Η Salander λέει στον Blomkvist ότι δεν σκότωσε κανέναν και ότι πρέπει να βρει το μυστηριώδες "Zala".

Ο Blomkvist έρχεται σε επαφή με τον προπονητή πυγμαχίας και φίλο της Salander, Paolo Roberto. Ενώ δεν γνωρίζει που ακριβώς βρίσκεται η Salander, ο Paolo γνωρίζει τη Miriam, η οποία επίσης εκπαιδεύτηκε μαζί του, και υπόσχεται να της επισκεφθεί. Κοντά στο διαμέρισμά της, ο Paolo βλέπει το δυνατό Ronald Niedermann να απαγάγει την Miriam. Ο Paolo ακολουθεί το αυτοκίνητό του σε έναν εγκαταλελειμμένο αχυρώνα, όπου τον ακούει να χτυπάει τη Miriam και να της ζητάει πληροφορίες σχετικά με την Salander. Ο Paolo μπαίνει μέσα για να τη σώσει, αλλά ο Niedermann τον χτυπά επίσης. Έπειτα ο Niedermann βάζει φωτιά στον αχυρώνα, αλλά ο Paolo και η Miriam καταφέρνουν να ξεφύγουν.

Αφού ο Blomkvist αφήνει πληροφορίες που έχει ανακαλύψει σχετικά με την υπόθεση στον υπολογιστή του...

periergos.gr

 

The Girl Who Played with Fire (2009)Προσθήκη νέας απάντησης