Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "The Girl in the Spider's Web (2018)";


"Το κορίτσι στον ιστό της αράχνης (2018)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, ο προγραμματιστής υπολογιστών Frans Balder προσλαμβάνει την επίτιμη χάκερ Lisbeth Salander για να ανακτήσει το Firefall, ένα πρόγραμμα που ανέπτυξε για την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας, το οποίο μπορεί να έχει πρόσβαση στους παγκόσμιους πυρηνικούς κωδικούς. Ο Balder πιστεύει ότι είναι πολύ επικίνδυνο να υπάρχει. Η Lisbeth ανακτά με επιτυχία το Firefall από τους διακομιστές της NSA, αλλά δεν μπορεί να το ξεκλειδώσει. Οι ενέργειές της προσελκύουν την προσοχή του πράκτορα της NSA Edwin Needham.

Οι μισθοφόροι με επικεφαλής τον Jan Holtser κλέβουν το πρόγραμμα από τη Lisbeth και προσπαθούν να τη σκοτώσουν, αν και επιβιώνει. Όταν χάνει ένα προγραμματισμένο ραντεβού με τον Balder, πιστεύει λανθασμένα ότι η Lisbeth έχει κρατήσει το Firefall για τον εαυτό της και επικοινωνεί με την Gabrielle Grane, αναπληρωτή διευθυντή της σουηδικής υπηρεσίας ασφαλείας (Säpo). Ο Grane μεταφέρει τον Balder και τον μικρό του γιο, τον August, σε ένα ασφαλές σπίτι. Εν τω μεταξύ, ο Needham παρακολουθεί τη μη εξουσιοδοτημένη σύνδεση στη Στοκχόλμη και φτάνει εκεί αναζητώντας την Lisbeth και το Firefall.

Η Lisbeth και ο χάκερ φίλος της, o Plague, επικοινωνούν με τον πρώην εραστή της Lisbeth, τον ανακριτικό δημοσιογράφο Mikael Blomkvist, για να την βοηθήσει στον εντοπισμό των επιτιθέμενων της. Ο Blomkvist μαθαίνει ότι ο Holtser είχε εργαστεί στο παρελθόν για τον αείμνηστο πατέρα της Lisbeth, αρχηγό του εγκλήματος, Alexander Zalachenko, και τώρα συνδέεται με μια αόριστη διεθνή συνδικαλιστική εγκληματική οργάνωση, γνωστή ως "The Spiders". Η Lisbeth παρακολουθεί το ασφαλές σπίτι του Balder και όταν δέχεται επίθεση, παρεμβαίνει, προσπαθώντας να προστατεύσει τον Balder και τον γιο του. Αναχαιτίζεται από τον Holtser, που σκοτώνει τον Balder και απαγάγει τον August. Η Lizbeth τους ακολουθεί και σώζει τον August. Η Lisbeth μαθαίνει επίσης ότι ο ηγέτης των Spiders είναι η αδερφή της, η Camilla Salander, την οποία πίστευε ότι ήταν νεκρή. Σαν παιδιά, η Lizbeth διέφυγε από τον καταχρηστικό πατέρα τους, αφήνοντας την Camilla πίσω, αφού δίστασε να φύγει. Μετά από χρόνια σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης, η Camilla πλαστογράφησε την αυτοκτονία της και κινήθηκε υπογείως για να σχηματίσει τις Αράχνες.

Η Lisbeth μεταφέρει τον August σε ένα άλλο ασφαλές σπίτι, όπου εκεί επιβεβαιώνει ότι μπορεί να ξεκλειδώσει το Firefall. Ο Needham εντοπίζει τη φίλη της Lisbeth, τη Sofia, και την πείθει να κλείσει ένα ραντεβού να συναντηθούνε, σκοπεύοντας να δελεάσει τη Lisbeth να πέσει σε παγίδα. Η Lisbeth ξεφεύγει από τον Needham, ο οποίος αργότερα συνελήφθη από την Grane. Η Lisbeth τον βοηθά να δραπετεύσει και ως αντάλλαγμα του ζητάει να συνοδεύσει τον August στο Σαν Φρανσίσκο και να τον παραδώσει στη μητέρα του. Συμφωνεί αδιαμφισβήτητα να του δώσει αργότερα το Firefall.

Οι Αράχνες ξεγελούν τον August καλώντας τον από το κινητό του πατέρα του, το οποίο στη συνέχεια παρακολουθούν και φτάνουν στο ασφαλές σπίτι της Lisbeth. Η Camilla και οι Αράχνες μεταφέρουν τον August στη βάση των δραστηριοτήτων της, το παιδικό σπίτι των αδελφών Salander.

periergos.gr

 

The Girl in the Spider's Web (2018)Προσθήκη νέας απάντησης