Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)";


"Φανταστικά ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ (2018)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Το 1927, το Μαγικό Συνέδριο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (MACUSA) μεταφέρει τον ισχυρό σκοτεινό μάγο Gellert Grindelwald από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας τους στο Λονδίνο για να δικαστεί για τα εγκλήματά του στην Ευρώπη. Ο Grindelwald δραπετεύει κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, με τη βοήθεια του οπαδού του και υπαλλήλου της MACUSA, Abernathy.

Τρεις μήνες αργότερα στο Λονδίνο, ο Newt Scamander απευθύνει έκκληση στο Υπουργείο Μαγείας για να αποκαταστήσει τα ανακληθέντα διεθνή ταξιδιωτικά του δικαιώματα μετά την περιπέτειά του στη Νέα Υόρκη. Στο υπουργείο, ο Newt συναντά την Leta Lestrange, μία παλιά συμμαθήτριά του από το Hogwarts που είναι αρραβωνιασμένη με τον αδελφό του, Theseus, ένας auror στο Τμήμα Μαγικής Επιβολής του Νόμου. Το υπουργείο προσφέρεται να αποκαταστήσει τα δικαιώματα ταξιδιού του Newt αν βοηθά τον Theseus να εντοπίσει τον obscurial Credence Barebone, ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι. Ο Credence μπορεί να είναι ο χαμένος αδελφός της Leta, Corvus Lestrange, ο τελευταίος από μια μακρά σειρά από καθαρόαιμους μάγους. Ο Grindelwald πιστεύει ότι μόνο ο Credence μπορεί να σκοτώσει τον ισοδύναμό του, καθηγητή του Hogwarts Albus Dumbledore. Ο Newt, όμως, αρνείται, αρνείται να επιλέξει πλευρά, και ο auror Grimmson αποστέλλεται στη θέση του.

Αφού έφυγε από το υπουργείο, ο Newt συναντά κρυφά τον Dumbledore, ο οποίος βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση από το Υπουργείο, επειδή αρνήθηκε να αντιμετωπίσει τον Grindelwald. Ως νέοι οι δύο τους, μοιράστηκαν μια στενή προσωπική σχέση. Ο Dumbeldore πείθει τον Newt να εντοπίσει τον Credence.

περισσότερα

 

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)Προσθήκη νέας απάντησης