Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Desperado (1995)";


Απαντήσεις

Στο μπαρ Tarasco του Μεξικού, ένας Αμερικανός άντρας με το όνομα Buscemi αφηγείται την ιστορία του πώς παρακολούθησε μια σφαγή σε ένα άλλο μπαρ που διέπραξε ένας Μεξικανός με μια θήκη κιθάρας γεμάτη όπλα. Οι πελάτες του μπαρ δεν ενδιαφέρονται να ακούσουν την ιστορία έως ότου ο Buscemi αναφέρει το όνομα "Bucho". Εν τω μεταξύ, ο El Mariachi ονειρεύεται τη συνάντησή του με τον Moco, τον υποτακτικό του Bucho, ο οποίος σκότωσε την ερωμένη του και τον πυροβόλησε στο αριστερό του χέρι. Αφυπνίζεται από τον Buscemi, ο οποίος του λέει να συνεχίσει την αναζήτησή του για το Bucho στο μπαρ.

Ο El Mariachi συναντά ένα παιδί, του οποίου ο πατέρας από ότι φαίνεται παίζει κιθάρα για να ζήσει. Ο Mariachi δίνει στο αγόρι κάποιες υποδείξεις. Στο μπαρ Tarasco, ο El Mariachi ασχολείται με μια τεταμένη αντιπαράθεση με τους... "βλάκες" του Bucho πριν ξεσπάσει ένας μικρός πόλεμος. Ο Mariachi σκοτώνει τους πάντες στο μπαρ, αλλά ο Tavo, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω δωμάτιο απασχολούμενος με βρωμοδουλειές, επιβιώνει και τον ακολουθεί έξω. Στο δρόμο, ο Tavo τραυματίζει τον El Mariachi πριν σκοτωθεί. Η Carolina, η γυναίκα που ο El Mariachi προστάτευσε από τις σφαίρες του Tavo, τον παίρνει στο βιβλιοπωλείο της. Ο Bucho φτάνει στο μπαρ για να ερευνήσει το μακελειό. Παρανοϊκός, ο Bucho διατάζει τους άντρες του να κυνηγήσουν τον άντρα που είναι "ντυμένος στα μαύρα".

Στο βιβλιοπωλείο, η Carolina περιποιείται τις πληγές του El Mariachi. Ενώ ο Mariachi ξεκουράζεται, η Carolina ανακαλύπτει τα όπλα στη θήκη της κιθάρας του και συνειδητοποιεί ποιος είναι. Ο El Mariachi της ζητά να τον βοηθήσει να βρει τον Bucho. Πηγαίνει στην εκκλησία της πόλης και μιλά στον Buscemi. Αναστατωμένος από τη σφαγή στο μπαρ, ο Buscemi πείθει τον El Mariachi να σταματήσει να ζητάει εκδίκηση. Έξω από την εκκλησία, ένας άντρας οπλισμένος με μαχαίρια που τους έχει στήσει ενέδρα, σκοτώνει τον Buscemi και τραυματίζει σοβαρά τον El Mariachi. Οι άντρες του Bucho φτάνουν στο σημείο της εμπλοκής, και σκοτώνουν έναν άλλον άντρα που φοράει μαύρα και νομίζουν ότι είναι ο El Mariachi. Παίρνουν το πτώμα και το πηγαίνουν στο Bucho, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι σκότωσαν λάθος άτομο: ένα πληρομένο δολοφόνο με το όνομα Navajas που έστειλαν οι Κολομβιανοί για να σκοτώσουν τον El Mariachi.

periergos.gr

 

Desperado (1995)Προσθήκη νέας απάντησης