Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Dark Waters (2019)";


"Σκοτεινά Νερά (2019)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Εμπνευσμένη από μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία, ο Rob (Mark Ruffalo), ένας επίμονος μεγαλοδικηγόρος με ειδίκευση σε θέματα περιβάλλοντος, έρχεται σε επαφή με δύο αγρότες που ισχυρίζονται ότι ένα παράρτημα της εταιρίας DuPont αποβάλλει τοξικά απόβλητα στον τοπικό ποταμό, με αποτέλεσμα την καταστροφή των γεωργικών εκτάσεων και τον θάνατο εκατοντάδων ζώων. Με σκοπό να τους βοηθήσει και να ανακαλύψει την αλήθεια, συντάσσει μια επιστολή διαμαρτυρίας που σηματοδοτεί την έναρξη μιας δεκαπενταετούς διαμάχης που θα θέσει σε δοκιμασία το μέλλον του, την οικογένειά του και τη ζωή του.

 

Dark Waters (2019)

Μια ταινία που πρέπει να τη δει κάθε Έλληνας και ειδικά αυτοί που είναι εθισμένοι με την εξέλιξη και τα νέα προϊόντα, καθώς και όσοι επηρεάζονται πολύ εύκολα από τις διαφημίσεις.

Για μια ακόμα φορά βλέπουμε ότι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Αμερική που θεωρείται μία χώρα που οι νόμοι τηρούνται, οι νομικές υποθέσεις καθυστερούν αφάνταστα, ειδικά όταν υπάρχει από πίσω το γνωστό λάδωμα.

Όπως λέει και ο Mark "το σύστημα είναι στημένο" και πιο κάτω "κανείς δεν βλέπει το καλό μας, εμείς πρέπει να δούμε το καλό μας".

Προσθήκη νέας απάντησης