Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Breakthrough (2019)";


"Η Δύναμη της Πίστης (2019)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Ο Τζόν είναι ένας 14χρονος απο την Γουατεμάλα. Ζει με τους θετούς του γονείς και αγαπάει το μπάσκετ. Ξαφνικά μια χειμωνιάτική ημέρα, που παίζει με τους φίλους του στην επιφάνεια της λίμνης Σαιντ Λούις, ο πάγος σπάει και ο μικρός παγιδεύεται για περισσότερα απο 15 λεπτά μέσα στην παγωμένη λίμνη.

Οι διασώστες κάνουν ότι μπορούν για να τον σώσουν. Τον εντοπίζουν, τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά είναι ήδη αργά. Ο Τζόν σύμφωνα με τους γιατρούς είναι κλινικά νεκρός.

Μέχρι την στιγμή που μπάινει στην αίθουσα του αποχωρισμού η θετή μητέρα του. Η πίστη, η αγάπη της, οι προσευχές...εισακούονται και εκεί που κανείς δεν το περιμένει ο Τζον αποκτά και πάλι παλμό.

Η ταινία παρακολουθεί την τεράστια δύναμη και πίστη που υποκινεί η καρδιά μιας μητέρας, ακόμα και αν δεν πρόκειται για το δικό της βιολογικό παιδί.   Πεπεισμένη  πως η πίστη , η αγάπη και η  ελπίδα, μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και  θαύμα.

Η υπόθεση συγκινεί ακόμα και όσους δεν  πιστεύουν στη θεία παρέμβαση. Εξετάζει παράλληλα των ρόλο εκείνων, που η δουλειά τους είναι να σώζουν ανθρώπινες ζωές.  Στην ταινία “Breakthrough” πίστη και επιστήμη δεν συγκρούονται. Αλλά αλληλοσυμπληρώνονται και τελικά πετυχαίνουν το θαύμα. 

sbs.com.au

 

Breakthrough (2019)Προσθήκη νέας απάντησης