Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας The Bling Ring (2013);


"Οι ύποπτοι φορούσαν γόβες (2013)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Ο ήσυχος έφηβος Marc Hall (Israel Broussard) φθάνει ως νέος φοιτητής στο γυμνάσιο Indian Hills στο Agoura Hills της Καλιφόρνιας. Σύντομα μετά την άφιξή του, έχει συνάψει φιλία με τη Rebecca Ahn (Katie Chang). Ενώ βρίσκεται σε ένα πάρτι που διοργάνωσε η Rebecca στο σπίτι της, η Rebeca ενθαρρύνει τον Marc να ξεγλιστήσουν από το πλήθος, να βγούνε στο δρόμο και να ελέγξουν τα ξεκλείδωτα οχήματα, λαμβάνοντας τιμαλφή όπως μετρητά και πιστωτικές κάρτες.

Οι δυο αρχίζουν να κυκλοφορούν έξω εκτός σχολείου και ο Marc αρχίζει να βλέπει τη Rebecca ως αδελφή φιγούρα. Όταν αναφέρει εν συντομία ότι ένας από τους πλούσιους γνωστούς του είναι έξω από την πόλη, η Rebecca τον πείθει να έρθει μαζί του να κλέψουν το σπίτι του. Η Rebecca κλέβει μια τσάντα, αναφέροντας ότι το είδωλό της, η Lindsay Lohan, έχει την ίδια. Κλέβει επίσης μετρητά και τα κλειδιά μιας Porsche, την οποία χρησιμοποιεί το ζεύγος για να εγκαταλείψει το σπίτι. Με τα μετρητά, οι δύο πηγαίνουν και πραγματοποιούν ένα ξεφάντωμα αγορών, δίνοντας στον εαυτό τους τον πολυτελές τρόπο ζωής που θαυμάζουν στα περιοδικά.

Στην συνέχεια, ο Marc επισκέπτεται ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με την Rebecca και τους φίλους της, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται η Nicki Moore (Emma Watson), η υιοθετική αδελφή Sam (Taissa Farmiga) της Nicki και η Chloe Tainer (Claire Julien), όπου τρίβουν τα χέρια όταν συναντάνε διασημότητες όπως οι Kirsten Dunst και Paris Hilton. Αργότερα, ενώ ερευνούν τα στοιχεία της Hilton στο Διαδίκτυο, οι Marc και Rebecca αντιλαμβάνονται ότι η Hilton είναι εκτός πόλης. Το ζευγάρι βρίσκει τη διεύθυνσή της, πηγαίνει στο σπίτι της και, όταν βρίσκουν το κλειδί κάτω από το χαλάκι της πόρτας, εισέρχονται μέσα. Στην αναζήτηση τους βρίσκουν και κλέψουν μερικά κοσμήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός βραχιολιού που η Rebecca αργότερα επιδεικνύει στις φίλες σε ένα πάρτι.

.........

periergos.gr

 

The Bling Ring (2013)Προσθήκη νέας απάντησης