Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Bad Education (2019)";


Απαντήσεις

Ο Frank Tassone (Hugh Jackman) και η Pam Gluckin (Allison Janney) διοικούν την πιο δημοφιλή σχολική συνοικία του Long Island, η οποία είναι ένα βήμα πριν να ανακηρυχθεί η καλύτερη της Αμερικής. Οι μαθητές των σχολείων – τα οποία λόγω της φήμης τους ανεβάζουν τις τιμές των ακινήτων, έχουν εξαιρετικούς βαθμούς, ενώ αποκτούν είσοδο στα καλύτερα πανεπιστήμια. Η αυτοκρατορία του Frank απειλείται όταν βγαίνει στην επιφάνεια η συνωμοσία μιας συναδέλφου του για υπεξαίρεση χρημάτων, και ο ίδιος αναγκάζεται να διατηρήσει όχι μόνο το μυστικό αλλά και την τάξη με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί.

To "Bad Education" είναι μια αμερικανική κωμική/δραματική ταινία του 2019 που σκηνοθέτησε ο Cory Finley και έγραψε από τον Mike Makowsky.

Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα που συνέβησαν στο γυμνάσιο του συγγραφέα και συμπαραγωγού Mike Makowsky κατά τη διάρκεια της φοίτησής του. 

To "Bad Education" έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 9 Σεπτεμβρίου 2019 στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, όπου έλαβε θετικές κριτικές με τους κριτικούς να επαινούν το σενάριο του Makowsky και ιδιαίτερα τις ερμηνείες των ρόλων από τους Hugh Jackman και Allison Janney.

 

Bad Education (2019)Προσθήκη νέας απάντησης