Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Bad Boys for Life (2020)";


Απαντήσεις

Η Isabel Aretas, χήρα του καρτέλ Beninito, δραπετεύει από μια φυλακή του Μεξικού με τη βοήθεια του γιου της Armando. Η Isabel στέλνει τον Armando στο Μαϊάμι, αναθέτοντας του να βρει τα χρήματα που είχε κρύψει ο πατέρας του, τα οποία είναι ένα σημαντικό ποσό - και να δολοφονήσει τους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι για τη σύλληψη του πατέρα του και τον θάνατο του στη φυλακή. Η Isabel δίνει εντολή και απαιτεί από τον Armando να σκοτώσει τον ντετέκτιβ του Μαϊάμι, Mike Lowrey.

Στο Μαϊάμι, ο Mike συνοδεύει τον συνάδελφο του Marcus Burnett στν επίσκεψη της γέννηση του πρώτου εγγονού του. Επιθυμώντας να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, ο γηράσκων Marcus λέει στον Mike ότι σκοπεύει να αποσυρθεί. Κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που γιορτάζουν για τον εγγονό του Marcus, ο Mike πυροβολείται από τον Armando, με αποτέλεσμα να είναι σε κώμα για μήνες. Στην συνέχεια, ο Armando συνεχίζει να δολοφονεί άλλους στόχους από τη λίστα του κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης του Mike.

Μετά την ανάρρωση του, ο Mike είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση και χωρίς επιτυχία προσπαθεί να πείσει και τον πλέον συνταξιούχο Marcus, προκαλώντας μια κόντρα μεταξύ τους. Ο Mike, βίαια βρίσκει γρήγορα την ταυτότητα του εμπόρου όπλων Booker Grassie από έναν πληροφοριοδότη. Ο ο αρχηγός Howard, συνειδητοποιεί ότι ο Mike δεν θα εκτελέσει τις εντολές του να μείνει μακριά από την έρευνα, κι έτσι απρόθυμα του επιτρέπει να συνεργαστεί με την αρμόδια ομάδα τεχνολογίας, το Advanced Miami Metro Operations (AMMO), με επικεφαλής την πρώην φίλη του Mike, Rita. Ενώ η ομάδα παρακολουθεί το Grassie σε μια συμφωνία όπλων, ο Mike αντιλαμβάνεται ότι οι αγοραστές σκοπεύουν να σκοτώσουν το Grassie και παρεμβαίνει, αλλά δεν τον σώζει. Αργότερα, ο Marcus καλείται από τον Carver Remy, έναν παλιό πληροφοριοδότη που πιστεύει ότι ο δολοφόνος τον παρακολουθεί. Ο Marcus έρχεται σε επαφή με τον Mike και μαζί πηγαίνουν να βρουν τον Carver, αλλά είναι πολύ αργά, δεν πρόλαβαν να τον σώσουν. Ο Armando δραπετεύει μετά από μια συμπλοκή με τον Mike.

Ο αρχηγός Howard, τους αποκαλύπτει αργότερα τις προθέσεις του ότι θέλει να φύγει από την υπηρεσία, δίνοντας συμβουλές στον Mike ότι πρέπει να βρει το τρόπο να φτιάξει τη ζωή του. Λίγο αργότερα, δολοφονείται και ο αρχηγός από τον Armando. Ο θάνατος του αρχηγού αναγκάζει τον Marcus να επιστρέφει στο έργο του, ο οποίος όμως σκοπεύει να συνεργαστεί με την ομάδα AMMO. Παρακολουθούν τον λογιστή του Grassie, ο οποίος τους οδηγεί στο Lorenzo "Zway-Lo" Rodriguez.

periergos.gr

 

Bad Boys for Life (2020)Προσθήκη νέας απάντησης