Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "All the Freckles in the World (2019)";


"Όλες οι Φακίδες του Κόσμου / Todas las pecas del mundo (2019)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Το 1994, ο José Miguel μετακομίζει στην Πόλη του Μεξικού και γράφεται στο "καινούργιο" του σχολείο. Εκεί, ερωτεύεται την Cristina, αλλά για να είναι μαζί της, πρέπει να διαλύσει την τρέχουσα σχέση της με τον Kenji Matarazzo. Ο José φτιάχνει ένα κέικ για την Cristina για τα γενέθλιά της. Ωστόσο, ο μπαμπάς του José την προηγούμενη μέρα τρώει από το κέικ και η μητέρα του του δίνει χρήματα για να αγοράσει κάτι γι' αυτήν από το φούρνο. Στο σχολείο, της δίνει το δώρο και γίνονται φίλοι.

Μετά το σχολείο, ο José επιστρέφει στο σπίτι με τη Liliana, η οποία του δίνει μια κασέτα. Η Liliana φιλά τον José. Ωστόσο, ο José κόβει τις ελπίδες της λέγοντας της ότι εξακολουθεί να του αρέσει η Cristina. Τότε αποφασίζουν να μείνουν φίλοι και συμπεριφέρονται σαν να μην συνέβη τίποτα.

Ο José δίνει την κασέτα στην Cristina ως δώρο, την οποία παίρνει. Καθώς αρχίζουν να έρχονται όλο και πιο κοντά, ο José φτιάχνει μια ομάδα ποδοσφαίρου και μπαίνει στο τουρνουά ποδοσφαίρου του σχολείου τους για να εντυπωσιάσει την Cristina. Μια μέρα μετά το σχολείο, η Cristina επιτρέπει στον Kenji να ακούσει την κασέτα. Ο Kenji λέει ότι δεν του αρέσει η ροκ μουσική και την ρωτάει που τη βρήκε. Την επόμενη μέρα στο σχολείο, όταν ο Kenji μαθαίνει ότι της την έδωσε ο José, ο Kenji αντιμετωπίζει τον José στο μπάνιο. Βάζουν ένα στοίχημα ότι όποιος κερδίσει τον τελικό στο τουρνουά θα κερδίσει και την Cristina και ο χαμένος δεν θα τον ξαναενοχλήσει ποτέ ξανά. Ωστόσο, η ομάδα του José χάνει στον τελικό.

periergos.gr

 

All the Freckles in the World (2019)Προσθήκη νέας απάντησης