Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "90 Feet from Home (2019)";


Απαντήσεις

Η ταινία 90 Feet From Home του Brett Bentman, αφηγείται την ιστορία του Scott και του Thomas Conway από την παιδική τους ηλικία που ζούσαν μαζί με τον καταχρηστικό αλκοολικό πατριό τους.

Στο σπίτι, η οικογένεια φοβάται να εκφραστεί ελεύθερα για να μην έρθει σε αντιπαράθεση με τον κατασχρηστικό Jimmy (Shawn Michaels). Ο Scott (Chase Pollack), είναι αυτός που παίρνει όλο το βάρος της κακοποίησης του Jimmy, καθώς η μητέρα του Scott, Emily (Heather Williams), πεθαίνει από καρκίνο, αλλά πιθανότατα, το άγχος της οικογένειάς είναι αυτό που τη οδηγεί πιο γρήγορα στο θάνατο. Φυσικά υπάρχει και ο αδελφός του Scott, ο Thomas (Jaren Lewison), ο οποίος φαίνεται να είναι ο αγαπημένος γιος του Jimmy. Ο Thomas καταφέρνει να ξεφύγει από την κακοποίηση κρατώντας το στόμα του κλειστό και κάνοντας ό,τι του λέει ο Jimmy.

Υπάρχει μόνο μια ελπίδα για τον Scott. Είναι ταλαντούχος παίκτης του μπέιζμπολ. Ο Jimmy μισεί τον Scott ​​τόσο πολύ που αρνείται να τον αφήσει να πάει σε μια μεγάλη ομάδα και επιχειρεί να του σπάσει το χέρι του όταν κοιμάται.

Η ταινία που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία, δείχνει δυναμικά τον τρόπο με τον οποίο μεταβιβάζονται οι αμαρτίες του πατέρα στα παιδιά τους και ο μετασχηματισμός της συγχώρεσης.

periergos.gr

 

90 Feet from Home (2019)Προσθήκη νέας απάντησης