Πατρίτσια Περιστέρη βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας ηθοποιού Πατρίτσια Περιστέρη.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η ηθοποιός Πατρίτσια Περιστέρη γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου του 1988 στην Αθήνα, και μεγάλωσε στα βόρεια προάστια. Κόρη Έλληνα πατέρα και Πολωνέζας μητέρας που συναντήθηκαν στην Ελλάδα και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, η νεαρή κοπέλα έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τους δύο. Από μικρή ονειρευόταν να γίνει δημοσιογράφος. Ως αφορμή γι’ αυτό λειτούργησε η πρώτη εμπειρία της μπροστά στην κάμερα. Σε ηλικία 12 ετών παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Και μπορεί να μην έμεινε σε αυτό το πόστο για πολύ καιρό, όμως η επιθυμία της να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ γεννήθηκε τότε.

Στη συνέχεια πήρε μέρος σε αρκετά διαφημιστικά σποτ, πράγμα που την έκανε να αποκτήσει μεγάλη άνεση με τον φακό. Στα 16 της πήγε για πρώτη φορά σε οντισιόν και κέρδισε έναν μικρό ρόλο στην δραματική ταινία της Λουκίας Ρικάκη "Κράτησέ με (2006)".

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός, στην κοινωνική σειρά του Ant1 "Έρωτας (2005)" ως Χριστίνα. Από τότε έχει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές όπως: στην κοινωνική σειράς του Mega, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη "Χαρά Αγνοείται (2009)", ως Χαρά, και, στην δραματική σειρά του Ant1 Κύπρου "Ρουά Ματ (2014)" ως Ρουμπίνη Κομνηνού.

Το 2010, η Πατρίτσια, συμμετείχε στο 1ο "Dancing With Thw Stars" της Ελλάδας. Παρτενέρ της ήταν ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος. Έφτασαν μέχρι τη 5η θέση. [periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης