Υποβλήθηκε από psilos την Παρ, 28/03/2014 - 10:45.
Προσπαθήστε να συνηθίσει τη γεύση τους σιγά σιγά, αρχίζοντας πρώτα με τα λαχανικά που είναι πιο γλυκά ή ουδέτερα, όπως π.χ. ντομάτες, καρότα και αγγουράκια. «Καμουγλάρετε» τα βάζοντας μικρές ποσότητες τους σε σάντουιτς με ψωμί, τοστ, πίτες για σουβλάκι ή μπιφτέκια. Προσθέστε λαχανικά σε πίτσα, πίτες με φύλλο αλλά και σε πατάτες, ρύζι και ζυμαρικά (π.χ. πολτοποιημένα ως σάλτσα). Κόψτε σε λεπτά τραγανά «μπαστουνάκια» και προσφέρετε τα μαζί με γιαούρτι. Φτιάξτε τα ψητά σε σουβλάκι ή με τη μορφή ψευτοκεφτέδων. Αναμείξτε σπιτικό χυμό καχανικών με χυμό φρούτων και χρησιμοποιήστε ζωμούς λαχανικών στην παρασκευή των φαγητών σας.
Για να μας αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα (σφάλμα, ανακρίβεια, θέμα που αφορά πνευματικά δικαιώματα κ.τ.λ.) σχετικά με αυτή την καταχώρηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
Απαντήσεις
Προσπαθήστε να συνηθίσει τη
Προσπαθήστε να συνηθίσει τη γεύση τους σιγά σιγά, αρχίζοντας πρώτα με τα λαχανικά που είναι πιο γλυκά ή ουδέτερα, όπως π.χ. ντομάτες, καρότα και αγγουράκια. «Καμουγλάρετε» τα βάζοντας μικρές ποσότητες τους σε σάντουιτς με ψωμί, τοστ, πίτες για σουβλάκι ή μπιφτέκια. Προσθέστε λαχανικά σε πίτσα, πίτες με φύλλο αλλά και σε πατάτες, ρύζι και ζυμαρικά (π.χ. πολτοποιημένα ως σάλτσα). Κόψτε σε λεπτά τραγανά «μπαστουνάκια» και προσφέρετε τα μαζί με γιαούρτι. Φτιάξτε τα ψητά σε σουβλάκι ή με τη μορφή ψευτοκεφτέδων. Αναμείξτε σπιτικό χυμό καχανικών με χυμό φρούτων και χρησιμοποιήστε ζωμούς λαχανικών στην παρασκευή των φαγητών σας.
Προσθήκη νέας απάντησης