Οντέσα Γιανγκ (Odessa Young) βιογραφία


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Odessa Young (γεννημένη 11 Ιανουαρίου 1998) είναι Αυστραλέζα ηθοποιός. Είναι γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες μεγάλου μήκους του 2015 "Looking for Grace" και "The Daughter", από την οποία κέρδισε το βραβείο AACTA ως καλύτερη ηθοποιό σε έναν κορυφαίο ρόλο.

Η Odessa Young ξεκίνησε την σταδιοδρομία της ως ηθοποιός σε ηλικία 11 ετών. Έπαιξε σε τηλεοπτικές σειρές όπως το "Wonderland" και το "Tricky Business" προτού πραγματοποιήσει τη μετάβαση της σε ταινίες μεγάλου μήκους.

Το 2015, συμπρωταγωνιστεί με τον Geoffrey Rush και τον Sam Neil στην ταινία "The Daughter". Επίσης, το 2015, έπαιξε μαζί με τη Radha Mitchell στο φιλμ "Looking for Grace", στο ρόλο της Grace. Αργότερα εκείνο το έτος, ονομάστηκε «Australia's brightest rising star» από το περιοδικό Elle Magazine. Για τον ρόλο της στο φιλμ "The Daughter", η Young έλαβε σημαντική κριτική αναγνώριση και κέρδισε το βραβείο ως η καλύτερη ηθοποιό σε έναν κορυφαίο ρόλο στα βραβεία AACTA του 2016. Επίσης, από την ερμηνεία της αυτή κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Ηθοποιού από την Αυστραλιανή Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου.

periergos.grΠροσθήκη νέας απάντησης