Ντάνυ Γιαννακοπούλου Βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας ηθοποιού Ντάνυς Γιαννακοπούλου.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Ντάνυ Γιαννακοπούλου είναι ελληνίδα ηθοποιός. Είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του θεατρικού εργαστηρίου Εξ Αρχής, και του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Παρακολούθησε δύο χρόνια σεμινάρια υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού με την Ελένη Σκότη. Παρακολούθησε τέσσερις φορές τα σεμινάρια υποκριτικής βασισμένα στη μέθοδο του actor studio με τον Ανδρεα Μανωλικάκη.

Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο στην παράσταση «Μάθημα» του Ιονέσκο σε σκηνοθεσία Στ. Καλούκαι στην πορεία συμμετείχε στις παραστάσεις «Μπορούσες και καλύτερα» σε σκηνοθεσία Π. Μοσχοβάκου, «Give up» σε σκηνοθεσία Χ. Αναγνωστόπουλου (στο πλαίσιο του σεμιναρίου Κείμενα in progress του Off-off Festival), «Χαίρε νύμφη» (σκην. Λ. Κιτσοπούλου), «Βάκχες» του Ευριπίδη (σκην. Δ. Λιγνάδη), «Κουλοχέρης του Σποκέιν» (σκην. Ν. Χανιωτάκη), «Χίλντα» (σκην. Β. Μαυρογεωργίου), «Ντόλλυ η προξενήτρα» (σκην. Κ. Μαρκουλάκη) και στις παιδικές παράστασεις «Πήτερ Παν» (σκην. Ν. Νικολάου) και «Το φάντασμα του Κάντερβιλ» (σκην. Δ. Δεγαΐτη).

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2013, στη κωμική διαδικτυακή σειρά "Τη μάνα μου τη λένε Γιάννη (2013)", στο ρόλο της υπαλλήλου νεκροταφείου.

Τον περασμένο Μάρτιο συμμετείχε στο ιντερνετικό βίντεο «Eurowishper - In case I don't die» (σκην. Ν. Ανδρουλάκη).

periergos.grΠροσθήκη νέας απάντησης