Νίκος Αναδιώτης βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της έλληνα ηθοποιού Νίκου Αναδιώτη.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1983 στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στο Αίγιο. Σε ηλικία 18 ετών επέστρεψε στην Αθήνα για να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία. Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ).

Από ένα club του Αιγίου όπου μεγάλωσε, βρέθηκε στον κόσμο του μόντελινγκ αλλά παραλληλα, ξεκίνησε να σπουδάζει Φυσικοθεραπεία στην Πάτρα.

Η εντυπωσιακή, μεσογειακή ομορφιά του, του έδωσε ευκαιρίες για φωτογραφήσεις, διαφημιστικές καμπάνιες, καθώς και επιδείξεις μόδας για μεγάλους Έλληνες σχεδιαστές όπως: ο Μάκης Τσέλιος και ο Μιχάλης Ασλάνης.

Πλέον ακολουθεί καριέρα ηθοποιού καθώς μετά από μια φωτογράφιση που είχε κάνει του προτάθηκε να συμμετέχει στη κωμική σειρά του Mega "Βασιλιάδες" (ως Μηνάς Καπάτος). Αυτό ήταν και το υποκριτικό του ντεμπούτο. Ακολούθησαν οι ρόλοι του στις σειρές "Το σπίτι της Έμμας (2013)" ως ο αθλητής, ο πελάτης της Άννιας, και "Δικαίωση (2014)" ως Ασίμ Ατζράμ. Επίσης, το 2012, συμμετείχε στην ψυχαγωγική εκπομπή του Ant1 "Dancing with the stars 3 (2012)". Παρτενέρ του ήταν η χορεύτρια Αναστασία Δρακά.

Είχε υπάρξει ζευγάρι με την ηθοποιό Χριστίνα Παππά ενώ στις 19 Αυγούστου του 2012 παντρεύτηκε την Βασιλική Παπαδοπούλου. [periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης