Ναταλία Καλημερατζή βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας ηθοποιού Ναταλίας Καλημερατζή.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η ηθοποιός Ναταλία Καλημερατζή γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Έχει πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας και minor σε Αrts από το University of La Verne (2000-2005). Συνέχισε της σπουδές της με υποτρόφια στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη, από την οποία αποφοίτησε το 2008.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2006, όταν εμφανίστηκε στην κωμική σειρά του Ant1 "30 Mέρες Aγωνίας", σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού. Από τότε έχει εμφανιστεί σε αρκετές σειρές, συμπεριλαμβανομένων "Μαρία Η Άσχημη (2007)", "Υπέροχα Πλάσματα (2007)", "Το Κλειδί Του Παραδείσου (2008)", κ.α. Το 2013, που είναι και ο πιο πρόσφατος τηλεοπτικός της ρόλος, την είδαμε στην διαδικτυακή κωμική σειρά "Τη Μάνα Μου Τη Λένε Γιάννη".

Στον κινηματογράφο, πήρε μέρος στη πολυβραβευμένη μεγάλου μήκους δραματική ταινία "Η Πόλη Των Παιδιών (2011)" του Γιώργου Γκικαπέπα, στην κωμωδία με γάλου μήκους "Ακάλυπτος (2013)" του Χρήστου Δήμα, και στη μικρού μήκους "Με την Πρώτη (2012)", της Χρύσας Ψωμαδέλλη, ή οποία προβλήθηκε στο φεστιβάλ Δράμας το 2012.

Στο θέατρο συμμετείχε στις παραστάσεις "Γαμ." σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπογδάνου, στο "Ποδήλατο στο Χωριό" και στο "Macbeth - Rock 'n' Roll Never Dies" και τα δύο σε σκηνοθεσία Πέρι Μιχαηλίδη.

[periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης