Μπέττυ Μαγγίρα βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας ηθοποιού Μπέττυς Μαγγίρα.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Μπέτυ Μαγγίρα γεννήθηκε στις 23 Μαΐου του 1970 στη Ξάνθη και είναι παρουσιάστρια, ηθοποιός και πρώην μοντέλο. Έχει πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλές ελληνικές τηλεοπτικές σειρές και μια από αυτές είναι οι Εντιμότατοι κερατάδες του Alpha TV.

πήγαινε στο Ωδείο μαθαίνοντας θεωρία, βιολί και πιάνο και έπαιζε θέατρο στη Θρακική Σκηνή Ξάνθης. Στην πρώτη Γυμνασίου έγραψε ένα τραγούδι στα αγγλικά, ανέβηκε στη σκηνή του σχολείου της και το τραγούδησα a capella. Τελειώνοντας το Λύκειο, πέρασε στην Κοζάνη στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων αλλά πήρε μετεγγραφή στα ΤΕΙ Πειραιά. Τότε ήταν που ξεκίνησε να εργάζεται και ως μοντέλο και να συμμετέχει σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Για πρώτη φορά εμφανίστηκε στη τηλεόραση ως μοντέλο, το 1991 στα καλλιστεία του ANT1, ενώ στην συνέχεια έκανε stand up comedy εμφανίσεις με την αδερφή της επίσης ηθοποιός, Ματθίλδη Μαγγίρα. Η πρώτη της επαφή με την τηλεόραση έγινε το 1996 και έτσι βρέθηκε στο τιμόνι πολλών εκπομπών όπως το Mega Star, το TV Stars παρουσιάστε, τα Μαγγιρέματα (με την αδελφή της Ματθίλδη).

Τις χρονιές 2008 - 2009, οι αδερφές Μαγγίρα παρουσίασαν την ελληνική Eurovision.

Το 2014 συμμετείχε στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 Your Face Sounds Familiar 2.

Η Μπέτυ είναι παντρεμένη με το Δημήτρη Μάζη, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κόρες. [periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης