Μαρία Σαμαρινού Βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας αθλήτριας Μαρίας Σαμαρινού.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Μαρία Σαμαρινού γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1996. Από το 2009 που ξεκίνησε ηλικιακά την αγωνιστική δραστηριότητά της στα αθλήματα της τεχνικής κατάβασης και της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης, έχει αποσπάσει συνολικά 12 χρυσά μετάλλια-κύπελα και 12 αργυρά και έχει κερδίσει τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος σε όλες τις κατηγορίες. Επιπρόσθετα έχει συμμετάσχει με την εθνική ομάδα σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις και αποδεδειγμένα σήμερα αποτελεί μια από τις καλύτερες και πολλά υποσχόμενες αθλήτριες της ΕΟΧΑ.

Είναι φοιτήτρια στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (Μηχανολόγος - Μηχανικός). Φιλοδοξία και μεγάλος στόχος της ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2018 στο Πιεογκτσάγκ της Νότιας Κορέας αλλα δεν προκρίθηκε στους τελικούς και γι αυτό δέχτηκε την πρόταση να μπει στο Survivor 2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία συνεχίζει την ενεργό της δράση, με ιδιες οικονομικές δυνάμεις και την υποστήριξη της οικογένειάς της, Αλεξίας και Αθανασίου Σαμαρινού και αυτό κάνει την προσπάθεια περισσότερο σημαντική και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε αυτή την συμμετοχή αλλά και σε όλα τα όνειρά της.Προσθήκη νέας απάντησης