Μαρία Γκαγκώση βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας ηθοποιού Μαρίας Γκαγκώση.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Μαρία Γκαγκώση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή Πολύγωνο της Αθήνας. Τα πρώτα της βήματα στη σκηνή τα έκανε όταν έπαιξε σε παιδική παράσταση στο νηπιαγωγείο. Από τότε έλεγε στους γονείς της πως όταν μεγαλώσει θα γίνει ηθοποιός.

Μόλις τελείωσε το σχολείο γράφτηκε στη δραματική σχολή της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα. Παράλληλα έκανε σπουδές στο τμήμα αυτοματισμού γραφείου ως γραμματέας, αφού οι γονείς της ήθελαν να την έχουν... εξασφαλισμένη σε περίπτωση που δεν έβρισκε εύκολα δουλειά.

Η πρώτη της επαγγελματική εμφάνιση ως ηθοποιός ήταν σε παιδικό θέατρο· στο θέατρο «Θυμέλι», όπου έπαιξε «Το κορίτσι με τα σπίρτα». Στην τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο της με την guest εμφάνιση της στη σειρά του Mega "Ένας Μήνας Και Κάτι (2007)" στο ρόλο της γραμματέως του Γιάννη Στάνγκογλου. Επόμενος τηλεοπτικός της ρόλος είναι ως Πόλα, στην κοινωνική σειρά του Mega "Η Ζωή Της Άλλης (2009)".

Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες "Μπαλάντα Στο Χαμένο Σεληνόφως (2002)" , "Ο Έτσι (2006)", "Show Bitch (2010)", "Πανταχόθεν Ελεύθεροι (2011)", και "Μια Νύχτα Στην Αθήνα (2013)".

[periergos.gr]

 Προσθήκη νέας απάντησης