Λουκία Μουσουλιώτη βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της κύπριας ηθοποιού Λουκίας Μουσουλιώτη.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Λουκία Μιχαήλ γεννήθηκε στη Λάρνακα στις 8 Νοεμβρίου. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Βλαδίμηρος Καυκαρίδης. Έγινε περισσότερο γνωστή στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τον ρόλο της ως Στέλλα Παπά, στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου «Ρουά Ματ».

Άσχολήθηκε με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό στα εφηβικά της χρόνια κάτι που αγαπούσε ιδιαίτερα, ενώ έπαιζε ποδοσφαιρο στη γυναικεία ομάδα του Πεζοπορικού. Τελειώνοντας το Λύκειο, βρέθηκε να παίζει στο Θίασο Κακουράτου-Ηράκλη και το πρώτο έργο που πήρε μέρος στο θέατρο είναι «Τα καρδιοχτύπια του Ανδρέα». Συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα στο Θέατρο όπως ο Ανδρέας Αργυρίδης, ο Ανδρέας Μαυρομάτης, η Δώρα Κακουράτου, ο Ηράκλης Γιωργαλλής, ο Ανδρέας Μουσουλιώτης και άλλοι ενώ είχε την ευκαιρία να παίξει πλάι στο Γιώργο Φούντα στην επιθεώρηση του Θιάσου Παπαδημήτρη «Όσα όσα να φάει η φτώσεια» αλλά και με το Νίκο Ρίζο. Πήρε μέρος σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και συνεργάστηκε με όλα τα κανάλια.

Παντρεύτηκε τον αξέχαστο ηθοποιό Ανδρέα Μουσουλιώτη και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους έρωτες στο χώρο τους. [periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης