Λότε Βέρμπικ (Lotte Verbeek) βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ολλανδέζας ηθοποιού Λότε Βέρμπικ (Lotte Verbeek).

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Λότε Βέρμπικ (Lotte Verbeek) γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου του 1982 στο Φένλο, της επαρχίας της Λιμβουργίας, Ολλανδία, και είναι ηθοποιός, μοντέλο, και χορεύτρια. Ο πιο γνωστός της ρόλος είναι ως Giulia Farnese στην τηλεοπτική σειρά του Neil Jordan "The Borgias (2011-2013).

Η Verbeek, μόλις τελείωσε το λύκειο, ξεκίνησε την καριέρα παίζοντας σε ηγετικούς ρόλους σε ολλανδικές ταινίες όπως Moes (2006) και LEFT (2007).

Το 2009 κέρδισε το βραβείο Leopard καλύτερης ηθοποιού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο για το ρόλο της Άννας στην ολλανδική ταινία "Nothing Personal", σε σκηνοθεσία Ούρσουλα Αντόνιακ. Για τον ίδιο ρόλο κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μαρακές το 2009, και ορίστηκε ως η καλύτερη ηθοποιός για το Golden Calf στο ολλανδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Η Verbeek μιλάει Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά. Εκτός από τις σπουδές της στην υποκριτική και το χορό, παρακολούθησε και πολλά μαθήματα φωνιτικής. [periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης