Λίλα Σταμπούλογλου Βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας ηθοποιού Λίλας Σταμπούλογλου.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η ηθοποιός Λίλα Σταμπούλογλου γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά κατάγεται από την Κομοτηνή.  Σπούδασε  υποκριτική κι έκανα ένα μεταπτυχιακό στη θεατρολογία. Επίσης, σπούδασε ιστορία και αρχαιολογία.. 

Η Λίλα, σχολιάζει, σατιρίζει, μεταμφιέζεται, υποδύεται ρόλους, μαγειρεύει, κυλιέται στο πάτωμα, γενικά βγάζει το δημιουργικό της άχτι στη χιουμοριστική διαδικτυακή εκπομπή ''Τρου Στορι'' (www.comedylab.gr). Κάνει το ίδιο στα αγγλικά στο youtube κανάλι lilatruestory. Πειραματίζεται με το stand up comedy και το comedy σκέτο. Κάνει μουσικές παρωδίες με τους Parodise. Παίζει σε θέατρο-τηλεόραση-κινηματογράφο όποτε της δίνεται η ευκαιρία. Κατά καιρούς σκηνοθετεί. Αρθρογραφεί. Έχω διατελέσει και ραδιοφωνική παραγωγός και γουστάρει πολύ να το ξανακάνει (δέχεται προτάσεις). Κυνηγάει likes και retweets στα social media. Τέλος, φτιάχνει πολύ ωραία φοκάτσια.

Η Λίλα, έπαιξε στην παράσταση stand up comedy ''50 αποχρώσεις του Greek'' μαζί με τον Σίλα Σεραφείμ. Καθώς επίσης στο Μητσι Show με Γιώργο Μητσικώστα, στο κανάλι Ε (κείμενα-συμμετοχή) και στις Κυριακές γέλιου στο Tin Pan Alley.

periergos.grΠροσθήκη νέας απάντησης