Κρίστεν Μπελ (Kristen Bell) βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα:

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Κρίστεν Μπελ (Kristen Bell) (πλήρης όνομα: Kristen Anne Bell) γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου του 1980 στο Χάντιγκτον Γουντς του Μίσιγκαν, και είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια. Το 2001, έκανε το ντεμπούτο της στο Broadway ως Becky Thatcher "στις περιπέτειες του Τομ Σόγιερ (The Adventures of Tom Sawyer)". Πρωταγωνίστησε ως ο χαρακτήρας του τίτλου στην τηλεοπτική σειρά "Veronica Mars" από το Σεπτέμβριο του 2004 έως τον Μάιο του 2007. Η Bell επανέλαβε τον επώνυμο ρόλο και στην ταινία "Veronica Mars (2014)", που είναι η συνέχιση της σειράς. Από το 2012, η Bell πρωταγωνιστεί ως Jeannie van der Hooven στη σειρά του Showtime "House of Lies".

Κατά την παραμονή της στη σειρά "Veronica Mars", η Bell εμφανίστηκε ως Mary Lane στην ταινία "Reefer Madness: The Movie Musical (2005)". Έχει απεικονίσει επίσης τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του 2006 "Pulse", το ριμέικ μιας ιαπωνέζικης ταινίας θρίλερ. Το 2007, η Bell έπαιξε τον χαρακτήρα της Elle Bishop στην sci-fi τηλεοπτική σειρά "Heroes". Το 2008, έπαιξε ως Sarah Marshall στην ταινία κωμωδία "Οταν με παράτησε η Σάρα (Forgetting Sarah Marshall)", η οποία απογείωσε τη φήμη της. Έχει εμφανιστεί από τότε σε διάφορες ταινίες κωμωδίες, όπως "Couples Retreat (2009)", "You Again (2010)", και "When in Rome (2010)"

Το 1992, η Bell πήγε στην πρώτη ακρόασή της και κέρδισε ένα διπλό ρόλο ως μια μπανάνα και ένα δέντρο, στην παραγωγή ενός προαστιακού θεάτρου του Ντιτρόιτ  "Raggedy Ann and Andy". Πριν ακόμα η Bell γίνει 13 χρονών, η μητέρα της, της γνωρίζει έναν πράκτορα, και την επιτρέπει να εμφανιστεί σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και σε εφημερίδες. Παράλληλα, άρχισε ιδιωτικά μαθήματα υποκριτικής.  Το 1998, εμφανίστηκε με ένα uncredited ρόλο στην ταινία που γυρίστηκε σε τοπικό επίπεδο "Polish Wedding". [periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης