Κριστάνα Λόκεν (Kristanna Loken) βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα:

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Κριστάνα Λόκεν (Kristanna Loken) (πλήρης όνομα: Kristanna Sommer Loken) γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 1979 στο Γκεντ της Νέας Υόρκης, και είναι ηθοποιός και μοντέλο. Είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες "Terminator 3: Rise of the Machines (2003)", "BloodRayne (2006)", και στην τηλεοπτική σειρά "Painkiller Jane (2007)".

Η Κριστάνα, ξεκίνησε να δουλεύει σαν φωτομοντέλο από τα 15 μετά την παρότρυνση της μητέρας της που ήταν επίσης φωτομοντέλο. Σύντομα κατάφερε να διαπρέψει στο χώρο και να έχει ενα ισχυρό συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Elite. Η Κριστάννα άρχισε την καριέρα της σαν ηθοποιός το 1996 σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Star Trek: Voyager και έχει εμφανιστεί έκτοτε σε πολλές σειρές και ταινίες, μεταγύ των οποίων οι σειρές Philly, Unhappily Ever After, Mortal Kombat: Conquest και Boy Meets World. Οι περισσότεροι την γνωρίζουν από τη συμμετοχή της στην ταινία Terminator 3: Rise of the Machines το 2003 όπου ερμήνευσε το ρόλο του ανδροειδούς Τ-Χ (Τerminatrix). To 2004 πρωταγωνίστησε στην Γερμανική τηλεταινία Το Δαχτυλίδι των Νιμπελούνγκεν (βασισμένη στον ομώνυμο επικό κύκλο) που προβλήθηκε σε δυο μέρη και έκανε ρεκόρ τηλεθέασης. Το 2006 έπαιξε τον κεντρικό ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά του ηλεκτρονικού παιχνιδιού BloodRayne ενω εμφανίζεται και στην επίσης κινηματογραφική μεταφορά του ηλεκτρονικού παιχνιδιού Dungeon Siege με τίτλο In the Name of the King. Εμφανίστηκε σε 10 επεισόδια της τέταρτης σεζόν του "The L Word", το οποίο έκανε το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο του 2007. Επίσης έπαιξε τον χαρακτήρα του τίτλου στην σειρά του Sci-Fi Channel "Painkiller Jane (2007)". Τον Δεκέμβριο του 2011, η Loken εμφανίστηκε στην πέμπτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του USA Network TV "Burn Notice" ως πράκτορας της CIA Rebecca Lang, και επανέλαβε αυτό το ρόλο σε τρία επεισόδια της έκτης σεζόν, κατά τα μέσα του 2012. Το 2014, πρωταγωνίστησε στην ταινία δράσης Mercenaries, μαζί με τους Cynthia Rothrock, Brigitte Nielsen, Vivica A. Fox, Zoë Bell και Nicole Bilderback..

Η Κριστάννα έχει παραδεχθεί ότι είναι αμφιφυλόφιλη (bisexual) με προτίμηση στις γυναίκες. Στη συνέντευξη της στο περιοδικό Curve δηλώνει: "Έχω βγει ραντεβού και έχω κάνει έρωτα τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες και αυτό που έχω να πω είναι ότι οι σχέσεις που είχα με κάποιες γυναίκες ήταν πολύ πιο ικανοποιητικές, σε συναισθηματικό και σεξουαλικό επίπεδο, από τις σχέσεις μου με ορισμένους άντρες... αυτό που με τραβάει είναι η αύρα, η ενέργεια. Αν το άτομο που με "τραβάει" είναι γυναίκα, τότε τι να κάνουμε; έτσι είναι τα πράγματα". Είναι 1 και 80, πράγμα εξαιρετικά ασυνήθιστο για γυναίκα, κάτι που φαίνεται πεντακάθαρα στην ταινία BloodRayne στη σκηνή της μονομαχίας με τη Μισέλ Ροντρίγκεζ (αγγλ. Michelle Rodriguez) που έχει ύψος μόλις 1 και 68. [periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης