Κρις Ραντάνοφ Βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα του ηθοποιού Κρις Ραντάνοφ.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Ο Κρις Ραντάνοφ γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 1974 στο Ρουσέ της Βουλγαρίας, και είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας, που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Από μικρός ήθελε να γίνω ηθοποιός, αλλά μετά την πτώση του συστήματος το 1989 και την κρίση στη Βουλγαρία, αυτό το όνειρο το είχε ξεχάσει. Όμως, και το πτυχίο του από την Τεχνική Σχολή Πυρηνικής Ενεργητικής ήταν άχρηστο κι έτσι έκανε διάφορες άλλες δουλειές. Αλλά όταν κάτι είναι γραφτό να γίνει - γίνεται. Έκανε το όνειρό του πραγματικότητα εδώ, στη δεύτερη πατρίδα του, την Ελλάδα.

Στα πρώτα του βήματα τον βοήθησε πολύ ο Λαέρτης Βασιλείου, ο σκηνοθέτης του έργου "Ένας στους Δέκα" και ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος τους έδωσε την ευκαιρία να παίξουνε στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Αργότερα δύο νέα παιδιά, ο Βασίλης Χρυσανθόπουλος και η Μάρθα Μπουσιούρη, τον βοήθησαν στην παραγωγή του έργου "Σοσιάλ - Δομή. ΑΕ". Και πάλι ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος πίστεψε στη δύναμη του έργου και το φιλοξένησε στο θέατρό του.

Στην τηλεόραση έπαιξε στις κωμικές σειρές του Mega "Λατρεμένοι Μου Γείτονες (2007)", και "Η Πολυκατοικία (2008)", στις σειρές του ANT1 ""Για Την Άννα (2006)", και "Steps (2011)", καθώς και σε αυτοτελή επεισόδια της σειράς θρίλερ του Alpha "10η Εντολή (2015)".

Στον κινηματογράφο τον είδαμε στις ταινίες μεγάλου μήκους "Τρεις Μέρες Ευτυχίας (2011)", και "Ο Θεός Αγαπάει Το Χαβιάρι (2012)".

periergos.grΠροσθήκη νέας απάντησης