Κρέας με κόκαλο ή χωρίς;


Θέματα: 

Απαντήσεις





Προτιμήστε με κόκακλο! Πρώτον το κρέας με το κόκαλο κοστίζει λιγότερο. Δεύτερον, το κόκαλο επισπεύδει το χρόνο μαγειρέματος του ψαχνού, γιατί είναι πολύ καλός αγωγός της θερμότητας. Τρίτον, το κρέας που μαγειρεύεται με το κόκαλο αποκτά πιο έντονη γεύση και γίνεται πιο νόστιμο. Αν πάλι δεν θέλετε να μαγειρέψετε το κρέας με το κόκαλο, μπορείτε να το καθαρίσετε από αυτό και να χρησιμοποιήσετε το κόκαλο για να φτιάξετε σούπα με λαχανικά ή ζωμό. Επομένως, και μεγαλύτερη οικονομία κάνετε και περισσότερη γεύση έχετε...



Προσθήκη νέας απάντησης