Κωνσταντίνος Μπιμπής Βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα του έλληνα ηθοποιού Κωνσταντίνου Μπιμπή.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής είναι έλληνας ηθοποιός. Είναι τελειόφοιτος  στο τμήμα της Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα της Νεοελληνικής Φιλολογίας και πτυχιούχος της  δραματικής σχολής του «Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν». Επίσης, συμμετείχε για τέσσερα συνεχή χρόνια στο σεμινάριο υποκριτικής βασισμένο στο «Σύστημα» του Stanislavski και τη «Μέθοδο» του Actors Studio με τον Ανδρέα Μανωλικάκη,  προέδρο του τμήματος μεταπτυχιακών σπουδών του Actors Studio MFA (Master of Fine Arts) στο Pace University της Νέας Υόρκης και στο σεμινάριο υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού με τον Βασίλη Ανδρέου πάνω στις ψυχοσωματικές δράσεις και στην τεχνική του μονολόγου.

Στο θέατρο συμμετείχε στις παραστάσεις: «Σήμα Κινδύνου» του Αντώνη Σαμαράκη σε σκηνοθεσία Άγγελου Αντωνόπουλου στο «Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν», στην εμπνευσμένη από τα έργα του EdgarAllanPoeperformance «Όταν έρχεται η νύχτα» σε σκηνοθεσία Marlene Kaminsky, στο «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη, στην μουσικοθεατρική παράσταση «See you soon.. at the end» σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φωτιάδη και μουσική επιμέλεια Πλάτωνος Ανδριτσάκη, στη παιδική μουσικοθεατρική παράσταση « Μια χώρα Μουσική» σε σκηνοθεσία Μαρίας Γιαννούλη, στις «Γέφυρες» σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη και του θεατρικού πυρήνα «Sui Generis», στο «Υuppi Du» σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φωτιάδη. Σκηνοθέτησε μαζί με τους Κώστα Γάκη και Αθηνά Μουστάκα την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2».

΄Εκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2015, όταν έπαιξε στα αυτοτελή επεισόδια «Θηρίο», «Κόκκινο» και «Φωτιά», της σειράς θρίλερ του Alpha "10η Εντολή".

periergos.grΠροσθήκη νέας απάντησης