Κωνσταντίνα Ευριπίδου Βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της κύπριας ηθοποιού Κωνσταντίνας Ευριπίδου.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Το γλυκό κορίτσι, γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου το 1985 στην πανέμορφη Λεμεσό, όπου εκεί έζησε τα παιδικά αλλά και τα εφηβικά της χρόνια.

Από την εφηβεία, η Κωνσταντίνα έψαξε να βρει τα ενδιαφέροντά της, και ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα της. Μέχρι τα 22 της χρόνια, ήταν αθλήτρια του αγωνίσματος των 100 μέτρων με εμπόδια! Κατά την διάρκεια των οκτώ χρόνων που ασχολείτο με τον στίβο, κατάφερε να πετύχει πολλά για την συνέχεια της ζωής της. Είναι πειθαρχημένη, επικεντρώνεται στους στόχους της και δέχεται την κάθε πρόκληση ανταγωνισμού.

Από τα 17 της χρόνια, άνηκε σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Το 2004, και ενώ ήταν 19 χρονών, προέκυψαν τα καλλιστεία. Οι γονείς της αλλά και η ίδια, ήταν επιφυλακτικοί. Κατάφερε και στέφθηκε MissCyprus, στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Ομορφιάς. Ακολούθως μετέβηκε στην Κίνα, για να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό MissWorld. Τότε ήταν που μπήκε και η δημοσιότητα στη ζωή της. Η ίδια δήλωσε πως κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες της αφού οι γονείς της, από πολύ μικρή ηλικία, την κρατούσαν προσγειωμένη. Περπάτησε σε πάρα πολλές πασαρέλες. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα είναι γνωστή για τα εξαιρετικά καλλίγραμμα πόδια της! Αυτό οφείλεται βέβαια πως για οκτώ χρόνια έκανε στίβο. Επιπλέον, η Κωνσταντίνα έκανε αρκετές φωτογραφίσεις για τις ανάγκες των περιοδικών μόδας. Τόσο η πασαρέλα, όσο και ο φωτογραφικός φακός, την αγαπούν αφού τα καταφέρνει εξίσου καλά και στα δύο!

Σπούδασε για δύο χρόνια στην Γυμναστική Ακαδημία, ενώ μετά ακολούθησαν σπουδές στο τμήμα Marketing Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Μπορεί να μην ήταν στόχος της ζωής της, αλλά η τηλεόραση ήταν ένα αντικείμενο που την ενδιέφερε και μάλλον της έκλεψε και την καρδιά. Η Κωνσταντίνα θεωρεί πως η εμφάνιση ενός ανθρώπου, ανοίγει κάποιες πόρτες. Στην πορεία απέδειξε πως τα μοντέλα, εκτός από ομορφιά έχουν και μυαλό.

Αμέσως μόλις τελείωσε τις σπουδές, το 2010 η Μελανή Στέλιου, της πρότεινε να κάνει δοκιμαστικό για την εκπομπή  «Καλημέρα» στο Σίγμα. Η Κωνσταντίνα με την βοήθεια του Παναγιώτη Δημόπουλου, κατάφερε να ξεπεράσει το άγχος της, και να γίνει παρουσιάστρια. Μετά από δύο χρόνια, διεκόπη η συνεργασία της με το Σίγμα.

Το 2013, η Κωνσταντίνα εργάστηκε ως ραδιοφωνικός παραγωγός, σε τρίωρη εκπομπή, στον SuperFm, παρέα με τον αγαπημένο της συνάδελφο, Μάρκο Κωμοδρόμο. Ακολούθως, έκανε «στροφή στα Fm» αφού μεταφέρθηκε στον KlikFm.

Λόγω της ανάδειξής της το 2004 ως MissCyprus, την πορεία της ως μοντέλο, και γενικά τις γνώσεις τις γύρω από το μόντελινγκ, η παραγωγή του Mega, την επέλεξε να είναι μια από τους κριτές του διαγωνισμού ομορφιάς «FeelFantastic». Μέσω αυτής της εμπειρίας, είχε την ευκαιρία, να συμβουλέψει τις διαγωνιζόμενες, με βάση τις δικές της γνώσεις γύρω από τον κόσμο του μόντελινγκ!

Μπορεί να εργάζεται στην πρωτεύουσα αλλά η Λεμεσός γι’αυτήν, είναι αναντικατάστατη. Γι’αυτό τον λόγο δεν την ενοχλεί που καθημερινώς κάνει την διαδρομή Λεμεσού-Λευκωσίας.

Η σχολή μόντελινγκ «Catwalk» στην Λεμεσό της ανήκει. Μαζί με άλλους επαγγελματίες, διδάσκουν το βάδισμα στην πασαρέλα, τις φωτογραφικές πόζες, το μακιγιάζ, την διατροφή, την γυμναστική, αλλά τους καλούς τρόπου που οφείλει να έχει ένα μοντέλο. Εκτός από την δική της σχολή, έχει και το προσωπικό της fashionblog, όπου μοιράζεται την ζωή της και το πάθος της, την μόδα!

Της αρέσει να ζωγραφίζει, και να πηγαίνει στον κινηματογράφο. Η μουσική για την Κωνσταντίνα, είναι σημαντική, αφού θεωρεί πως την χαλαρώνει –εξίσου και το επάγγελμα της ραδιοφωνικού παραγωγού-. Λατρεύει να κάνει ταξίδια, ενώ αγαπημένοι της προορισμοί είναι τα Ελληνικά νησιά.Προσθήκη νέας απάντησης